jmenuji se Wildkiller
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Alti:
Yelle - 65.lvl dreanei paladin
Luthor - 48.lvl mage
- jejich vstup do guildy neni důležitý, protože za ně hraju opravu když už neni do čeho píchnout
Specky:
Mojí hlavní specializací je heal, mám i spell dmg equip na úrovni T4/T5. Mým snem je složit si i tankovací equip. Nepovažujte to ale za honbu za equipem, v žádném případě to neovlivní mojí aktivitu v guildě. Skládám si ho sám mimo čas raidování. Důvod je ten, že nejsem schopný doexpit si protecta (viz výše).
Raději hraju za heal, mám za něj i víc zkušeností, s radostí však retalentnu pokud to bude nutné, ale jako dmg mám zkušenosti jen při dělání daily na ostrově

Kde jsem byl:
Nejdále u Eredarek v SWP. Taktiky si pamatuji po Felmysta včetně. Ale to pro mě není důvod pro menší samostudium těsně před raidem.
Předchozí guilda:
Samaritan guild. Když jsem vstupoval, měl jsem o ní obrázek, že raidujou každý den. Není tomu tak. A já hledám aktivní guildu. Mimochodem už jsem si u hráče Etellwen zjistil, že raidujete každý den, nechci udělat stejnou chybu dvakrát

Happy three friends. Moje nejposlednejší guilda byla Samaritání, ale chci se tu taky zmínit o guildě, kde jsem nabral všechny zkušenosti a equip. Zhruba před rokem jsem přestal hrát wow, protože jsem se odstěhoval na místo, kde jsem neměl možnosti hrát. Tento handicap jsem ale překonal v listopadu 2011, jenže u HTF se toho hodně změnilo. Už to prostě nebylo ono, chtělo to nový start.
Vyhovující čas na raidy:
Online jsem dvakrát až třikrát týdně v podvečer až do noci, dokud je co dělat, jako třeba raidovat

Real Life sraz:
Naneštěstí nebudete mít možnost vidět toho ošklivýho kluka, který hraje za krásnou elfku měnící se ve stromeček nebo močičáčka. Nežiju totiž v Čechách a ani na Slovensku, nýbrž v Anglii.
Dobrovolně něco o mě:
Jmenuju se Wildkiller, jsem resto druid... Néé, dělám si legraci. Jmenuju se Peťa, je mi 24, jsem stydlivý a plachý. o to víc občas dovádim ve wow, samozřejmně i když jsem se bránil zuby nechty, tak trocha tý moudrosti na mě spadla, takže rozhodně nedělám ostudu a o to víc vážně beru raidy. Ve volném čase (kromě wow) chodím do fitka. A to je všechno, jsem nenáročnej

Děkuji za Váš čas a těsím se na každodenní kontrolu rozsudku nad mou přihláškou
bye