přihláška (resto druid) - Přijat

přihláška (resto druid) - Přijat

Příspěvekod Wildkiller » sob 16. čer 2012 1:56:57

Milý Defenders,

jmenuji se Wildkiller

http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia

Alti:

Yelle - 65.lvl dreanei paladin
Luthor - 48.lvl mage

- jejich vstup do guildy neni důležitý, protože za ně hraju opravu když už neni do čeho píchnout

Specky:

Mojí hlavní specializací je heal, mám i spell dmg equip na úrovni T4/T5. Mým snem je složit si i tankovací equip. Nepovažujte to ale za honbu za equipem, v žádném případě to neovlivní mojí aktivitu v guildě. Skládám si ho sám mimo čas raidování. Důvod je ten, že nejsem schopný doexpit si protecta (viz výše).
Raději hraju za heal, mám za něj i víc zkušeností, s radostí však retalentnu pokud to bude nutné, ale jako dmg mám zkušenosti jen při dělání daily na ostrově :-)

Kde jsem byl:

Nejdále u Eredarek v SWP. Taktiky si pamatuji po Felmysta včetně. Ale to pro mě není důvod pro menší samostudium těsně před raidem.

Předchozí guilda:

Samaritan guild. Když jsem vstupoval, měl jsem o ní obrázek, že raidujou každý den. Není tomu tak. A já hledám aktivní guildu. Mimochodem už jsem si u hráče Etellwen zjistil, že raidujete každý den, nechci udělat stejnou chybu dvakrát ;-)

Happy three friends. Moje nejposlednejší guilda byla Samaritání, ale chci se tu taky zmínit o guildě, kde jsem nabral všechny zkušenosti a equip. Zhruba před rokem jsem přestal hrát wow, protože jsem se odstěhoval na místo, kde jsem neměl možnosti hrát. Tento handicap jsem ale překonal v listopadu 2011, jenže u HTF se toho hodně změnilo. Už to prostě nebylo ono, chtělo to nový start.

Vyhovující čas na raidy:

Online jsem dvakrát až třikrát týdně v podvečer až do noci, dokud je co dělat, jako třeba raidovat :-P

Real Life sraz:

Naneštěstí nebudete mít možnost vidět toho ošklivýho kluka, který hraje za krásnou elfku měnící se ve stromeček nebo močičáčka. Nežiju totiž v Čechách a ani na Slovensku, nýbrž v Anglii.

Dobrovolně něco o mě:

Jmenuju se Wildkiller, jsem resto druid... Néé, dělám si legraci. Jmenuju se Peťa, je mi 24, jsem stydlivý a plachý. o to víc občas dovádim ve wow, samozřejmně i když jsem se bránil zuby nechty, tak trocha tý moudrosti na mě spadla, takže rozhodně nedělám ostudu a o to víc vážně beru raidy. Ve volném čase (kromě wow) chodím do fitka. A to je všechno, jsem nenáročnej :-)

Děkuji za Váš čas a těsím se na každodenní kontrolu rozsudku nad mou přihláškou

bye :-)
Wildkiller

Re: přihláška (resto druid)

Příspěvekod alandrarcy » sob 16. čer 2012 9:05:15

hele na armory koukam ze mas spell DMG EQ kdyby si chodil za balance tak si myslim ze budou snad vsichni PRO za heala nevim ted jsme nabrali dalsiho restaka a za balance se o tebe budem prat...
Obrázek
alandrarcy

Class: lock
Role: asi deffender.. :-)

Příspěvekod Kainii » sob 16. čer 2012 9:35:51

Přihláška se mě fakt líbí, takže u mě sis opravdu přilepšil..
No a ten eq na Balance není k zahození a balančáky potřebujeme jako sůl.. Ale to už je spíše na tobě a na domluvě.
Jinak jsem pro i za toho resťáka, přeci jen, můžu jít do toho balance když budou resťáci a když nebudou, bude se nám hodit :)
PRO
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Narttu » sob 16. čer 2012 9:42:30

čichám, čichám fajn člověka :P
přihláška mě zaujala natolik, že se ani neohlížím na to, za co hraješ a jaký máš eqip :D

jsem určitě PRO
Obrázek
Narttu

Class: Shaman
Role: High Commander

Příspěvekod Alias » sob 16. čer 2012 9:52:12

Ume mas za tu peknu prihlasku velke +.
No ja jelikoz nejaktivnejsi RL a jeden z druidu co se o ne nejak stara ti muzu rect tohle. Sova Urcite. Resto no nekdy je jich moc, nekdy zadny jako vcera takze myslim ze i jeden strom by se tam jeste vlezl.

Ja jsem PRO
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod Hypnotica » sob 16. čer 2012 10:17:08

PRO, už jenom kvůli pěkný přihlášce :D Preq máš všechny? Hádam, že když jsi byl u HTF tak asi jo, ale z toho balance eq co máš na armory to neni poznat :)
Myslim, že když se necháš fenkou pěkně označkovat, tak nebude problém hrát za stromek... příde mi, že všichni druidi u nás si skládají sova-equip.
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod pepples » sob 16. čer 2012 12:36:13

já jsem pro za stromeček i za sovu (když budeš sova budeme se o tebe rvát :D )
preQ nejspíš budeš mít všechny, příhlaška dobrá :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Muse » sob 16. čer 2012 13:04:38

Za mě PRO už jen z prvního dojmu z přihlášky... btw radši bych tu viděl za toho balance.. předci jen jsme tu teď rdruida nabrali a těch balančáků je vážně akutní nedostatek...
Treebeard is my bitch!
Obrázek
Obrázek
Muse

Class: Druid
Role: Defender

Příspěvekod Nightsong » sob 16. čer 2012 14:34:15

Moc hezká prihlaska.. :)) Ocividne si si dal zalezat.. :) Ako pise Narttu, cicham fajn cloveka :D A tej stydlivosti sa podla mna u nas zbavis..inak to ani nejde :lol:
Pokial mas vsetky preQ, eq sa da dobrat skoro ihned.. :) Ozdobime ta nejakými T6tkami a potom hurá na progress, sova je velmi ziadana poslednou dobou.. :D Ale ani ako kvalitný stromecek by si sa podla mna nestratil..

KRALOVNA HOVORI - PRE
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Allien » sob 16. čer 2012 14:57:01

Nejhezci prihlaska jakou jsem tady videl... U me mas PRO
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe