přihláška warlock / Přijat

přihláška warlock / Přijat

Příspěvekod Alertius » pát 01. čer 2012 22:24:02

* Nick postavy :Alertius(level 70)
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
* Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?Mám feral tanka druida(70 lvl),mága(70lvl) a 42lvl priesta,z kterýho se klube imba sh ;)

* Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?Jedu destro talenty,který se asi hoděj nejvíc

* Pokořené instance - znalost taktik?tak byl jsem i u KJ(ale u mě zůstal nepokořen),znalost taktik na 99%,nikdo nejsme 100%,ale vždy si taktiku rád osvěžím,byl jsem u kilu muru

* Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?byl jsem u Samaritánů,kde se ze dne na den změnily poměry,což mě vedlo k rozhodnutí odejít,i když jsem to tam měl rád.

* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?raid mi vyhovuje kolem 18:30,ale to jen v určité dny,jinak jsem k dospozici skoro kdykoliv,budete mě mít plný zuby :twisted: ne,to byl pokus o vtip ;)

* Máš možnost dostavit se na RL sraz? :) tak to teď nepovím..ale co není,může být

* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd.. :-)) něco o mě?no,jsem takovej Vilém,co rád peče housky.. :lol: jojo..jsem pekař,z města perníku..to jsou Pardubice..jako Enemýýýýýýýýýý :mrgreen: tedy..snad sem nepráskl něco tajnýho,že jo Ara:o))
prošel jsem s váma pár ZA,a myslím,že jste fajn guilda,a mohli bychom si třeba i rozumět..rád se přizpůsobím tomu,co dává smysl,a nehraničí s demencí,s kterou se u vás věřím že nesetkám.Tak teď je na vás,jestli mě přivítáte,nebo skončím v propadlišti dějin wowka:o) s pozdravem
Alertius..malinkej loček :geek: :lol:
Alertius

Re: přihláška warlock

Příspěvekod Lya » pát 01. čer 2012 22:33:18

Vzhledem k dnesnimu BTcku kde byla vetsina Melecek bych byl pro.. eq peknej.. taktiky zná... je to Perníkář - můj člověk :D Destro lock by se mohl uživit . Nábor je otevřenej tak proč neskusit.. a jeste když zná Enemyho :D ted zalezi na zbytku :))
Obrázek
Obrázek

*Feral never DIES*
Lya

Class: Paladin
Role: člen

Příspěvekod Deudermont » pát 01. čer 2012 22:35:07

Zná Enemyho +
Warlock je class, která se v raidu nikdy neztratí... Myslím, že equip nikomu čorovat nebude.
Je možná, že tu je plno zdánlivě aktivních locků, ale momentálně to tu lockama přeplněný nevypadá, a lock se tu fakt neztratí.
Já bych ho vzal, a pro locky nábor uzavřel, popřípadě hodně zpřísnil.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod Alertius » pát 01. čer 2012 22:42:53

tak equip OPRAVDU asi nikomu jen tak brát nebudu,i když pár maličkostí by se hodilo,ale na to bude chtít být čas,priorita atd :twisted:
budu rád,když si hlavně zahraju,a nebudu trčet v sw.jinak jsem k dispozici kdykoliv mi řeknete,že mě chcete..do tý doby čekám ;) jsem moc zvědavý,jak to vypadá na vašich raidech.
Alertius
Alertius

Příspěvekod Alias » pát 01. čer 2012 23:13:00

zame mas PRO casto s nim chodim ZA vypada docela jako dobra posila :) nesklam me :)
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod Peterko » pát 01. čer 2012 23:16:10

mám za to že parkrát něco se mnou i něco byl pokud si nepletu nick
určitě sem PRO
a jak tu fish písal pak by bylo dobré to uzavřit popřipadě mýt větší požadavky :)
jinak EQ pěkny , enchy neda se co vyčítat :)
a taktiky zná
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Peterko

Class: Druid
Role: Heroe

Příspěvekod Cauliflower » pát 01. čer 2012 23:23:25

Sakra, dokud se nenaučíte psát česky, budete sem mít zákaz ! Aliasi ! :D PRO
Cauliflower

Class: Warrior
Role: Heroe

Příspěvekod pepples » pát 01. čer 2012 23:29:08

PRO.. jen se mi trochu nelíbí že máš nagemovaný čístý crit i haste a málo hitu min. 190+
dokud nemáš prakticky top eq tak čistý haste bych negemoval..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Alertius » pát 01. čer 2012 23:45:54

jen k tomu hitu..vím,teď ho mám míň,ale socketoval jsem to,když jsem měl dagerku ze ZA..tam je 13 hitu..(takže bylo 188)nečekal jsem že bude stafka..takže klidně do vesty hodím jiný gemy..není problém.. ;)
rád si nechám poradit,o tom žádná.
Alertius

Příspěvekod pepples » pát 01. čer 2012 23:53:20

jasny jasny.. jinak.. určitě bych přegemoval headku, ramena, chestu, gatě, wandku...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky