http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
* Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?Mám feral tanka druida(70 lvl),mága(70lvl) a 42lvl priesta,z kterýho se klube imba sh

* Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?Jedu destro talenty,který se asi hoděj nejvíc
* Pokořené instance - znalost taktik?tak byl jsem i u KJ(ale u mě zůstal nepokořen),znalost taktik na 99%,nikdo nejsme 100%,ale vždy si taktiku rád osvěžím,byl jsem u kilu muru
* Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?byl jsem u Samaritánů,kde se ze dne na den změnily poměry,což mě vedlo k rozhodnutí odejít,i když jsem to tam měl rád.
* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?raid mi vyhovuje kolem 18:30,ale to jen v určité dny,jinak jsem k dospozici skoro kdykoliv,budete mě mít plný zuby

* Máš možnost dostavit se na RL sraz?

* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd..

prošel jsem s váma pár ZA,a myslím,že jste fajn guilda,a mohli bychom si třeba i rozumět..rád se přizpůsobím tomu,co dává smysl,a nehraničí s demencí,s kterou se u vás věřím že nesetkám.Tak teď je na vás,jestli mě přivítáte,nebo skončím v propadlišti dějin wowka:o) s pozdravem
Alertius..malinkej loček