Cody se hlasi oficialne / Přijat

Cody se hlasi oficialne / Přijat

Příspěvekod Codyy » úte 29. kvě 2012 9:50:40

ZDRAVIM.

Pro ty co me neznaji ja sem Cody, ahoj:) Pro ty, kteri me znaji a vi ze uz se u vas obcas pohybuju nebo napisu s dotazem jak to jde v swp taky ahoj. Docela dlouho sem premyslel jestli napsat neco jako officialni prihlasku nebo ne, ale jelikoz bych se rad ucastnil vaseho proggresu tak to preci jen napisu ;)

1) Nick postavy /link na armory
Charadin- http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia (muzete videt, ze tato postava jiz u vas je ale jen malo lidi vi ze ji vlastnim)
Wertol- http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia (PvE eq na urovni schopne BT/SWP)
Keisha- http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia

2) Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?
Nikdy sem nejak moc nerozsiroval mainy s altem. Rozsiruji jen postavy potrebne pro guildy/raid/proggres a nepotrebne(tzv. fun postavy)
Jsem clenem WoA, ve ktere hraju za postavy Khuzdul a Codyy. Jelikoz je ta guilda temer vytopovala navzdy tam zustanou i s casti meho srdce.

3) Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?
Charadin-Zvladam slusne Ret, Holy.
Wertol-PvE hemo, ac se to mozna nezda dmg to ma jen o trosku horci jak cista combat roguna a dava peknej supp pro fyzicky dpska. PvE mutilate, to este nemam tak uplne v maliku, ale kazdopadne me to bavi. Combat davam az na posledni misto a to jen z duvodu ze je to desna nuda, na tom neni moc co umet.
Keisha-Spirit, SH me sic bavi ale neni na tom temer zadny EQ tudiz to zatim nema moc cenu psat.

Neleknete se, ze jsem napsal 3 postavy. Jelikoz hraji pro raid a proggres jsem ochoten chodit za to co se vam nejvice hodi, je jen na vas co nejvice potrebujete.

4) Pokořené instance - znalost taktik?
Na tomto datadisku bych nemel mit problem s zadnou taktikou. Je jasne ze kazda guilda si to dela podle sebe, ale princip je vzdy stejny a nemam problem s prizpusobenim.

5) Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?
Tak moji prvni guildou na M byla Your Nightmare, z ktere nasledne vznikla Ensidie. Tam se nejaky ten patek pusobil jako tank pod nickem Codyhuman. JAk se ale osazenstvo menilo prestavalo me to bavit, az me nasel jeden priest z male guildy NW. Ano byl to priest Sigarni:) Pak nasledoval hromady prestup pod WoA, ktera zacinala s proggresem T5 instanci. To se psal rok tusim 2010 nekdy v lete. Od te doby tam jsem neustala a pusopbim jako RL a CL hunteru.
Mozna se ptate: Kdyz je ve WoA proc si dava prihlasku k nam?-Jednoduse. Woa uz nema co proggresovat. jednou tydne se jde swp a tim to konci:) Ja a zrejme i ti dasli WoAci, co si dali prihlasku k vam znovu touzi po tom vzruseni z proggresu, radosti z FK bossu a adrenalinu z krizove situace. Dalsi veci je, ze touzim po klidnem raidovani coz u nas neni mozne. Uz sem po tech letech unaveny reseni veci okolo raidu a vubec nejakeho vedeni lidi. Rad bych sel nekam na "duchod" jen jako radovy clen, od ktereho se ceka jen plneni ulohy v raidu nic jineho.
A DoA se pro me zdala jasnou volbou:)

6) Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?
Jak sem jiz psal jednou, dvakrat tydne u WoA swp jinak bych si cas urcite nasel. Nemam problem s nocnim proggresem.

7) Máš možnost dostavit se na RL sraz?
Moznost mam urcite, kdyz budu pozvan a bude zajisteno dostatek tekutin nevidim nikde problem ;)

8) RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd..
Tak pivo me nalijou asi uz vsude:D Momentalne pracuji+delam skolu. Obcas si vylezu nakou tu stenu nebo vytahnu kolo. Piju, piju rad a vsechno co tece, krom medu a asfaltu to tece moc pamulu:)

Diky za precteni a zvazeni. Omluvte pripadne chybky sem jen clovek:)
Zatim bye Cody :twisted:
Codyy

Re: Cody se hlasi oficialne

Příspěvekod Cauliflower » úte 29. kvě 2012 12:10:11

Já nevim ... byl jsem vždycky zklamanej, když jsme tě vzali, ty jsi nehrál, přestal jsi, pak jsme tě zase vzali a ty jsi zase přestal a tohle už je tušim potřetí. Ale čert to vem, nikdo na tom nesedí 25 hodin denně a tohle neni zaměstnání, tady nikdo na smlouvu neni. PRO

Pro DoA, zatím všem WoAkům dávám PRO, protože si myslím, že to je přínos, ne nějaká banda darmožroutů, co si chce přiživit alty.
Cauliflower

Class: Warrior
Role: Heroe

Příspěvekod Codyy » úte 29. kvě 2012 12:11:38

Pozor ja sem u vas este nebyl:D
Codyy

Příspěvekod Cauliflower » úte 29. kvě 2012 12:12:52

Tak v tom mám s tim Charadinem bordem :D
Cauliflower

Class: Warrior

Příspěvekod Exosphere » úte 29. kvě 2012 12:14:31

PRO, pro důchodce máme nábor stále otevřený ^^
Akurát jsem zvědavý, jak dlouho vám všem ta chuť po progresu vydrží, když zjistíte, že plešatíte z toho, jak si samovolně rvete vlasy z dementní povahy chyb, kvůli kterým se někdy wipuje :lol:
FEAR! NO! EVIL!

ObrázekObrázekObrázek
Exosphere

Class: Battle Mage
Role: člen

Příspěvekod Allien » úte 29. kvě 2012 12:26:29

Profesionalni prihlaska :D s tebou si budu rozumet :D jsem tady abych mohl byt obycejnym clenem guildy...
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis

Příspěvekod Hypnotica » úte 29. kvě 2012 13:36:20

Jednoznačně PRO, ale na paladina si stáhni Pallypower, pokud ho už nepoužíváš. Naši ti potvrdí, jak neskutečně otravná dokážu být :twisted:
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Liduska » úte 29. kvě 2012 13:43:28

tak Cauli nejsi v tom sám :D.. kdo tedy byl ten Charadin předtím?:D ale týpky od WOA berem ne?:D a když už si dal takovou prácičku s přihláškou :D PRO
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Liduska

Class: mage
Role: háj komandr

Příspěvekod Codyy » úte 29. kvě 2012 13:55:18

Pallypower mam. Tim predpokladam ze me budete chtit za paladina?
Codyy

Příspěvekod Hypnotica » úte 29. kvě 2012 14:11:37

Nemůžem dopředu říct, za co tě budem chtít do raidu... někdy je moc healů, někdy moc meleeček atd. Takže čim víc altů máš, na který můžeš přelognout, tim líp :D Kolik altů budeš chtít vzít k DoA, to už je na tobě :)

Retri paladinů máme několik, ale ani jeden nechodí pravidelně, takže Charadin určitě využití najde.
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky