Vopred sa priznávam že som Hubičák, a rád by som mal 1-2 postavy ( altov ) u vás v guilde kvôli zmenšenej aktivite v nastávajúcej guilde.
Postavy:
Paladín Xscroll
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
EQ na armoroch je protect ale na tých máte full stav. Takže dodávam eq čo mám v banke:
Retri: nazvem to tak T5+ niečo z BT HS niečo z SWP trash. Nikdy som to dokopy neako nedával a nikdy som za retrinu ani nehral. Jedine žeby ste ma ozaj chceli ako retrinu tak by som sa zato rád naučil.
Holy: To už je o dosť lepšie, 4xT6 + doplnky čo boh dal. Na BT a HS dostačujúci eq na healovanie. A je to docela sranda healovať za paldu

Mág Frouzinka
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Momentálne mám mága v PVP froste kvôli arénkam. Ale inak do PVE to obsahuje SF robu, eng headku, T6 ramená wrist, sunfire ruky, belt of blasting, botky za bojky, legy z hyjalu, wand z swp, hexu, loopu, wepku z zuljina + offhandu hastovú. V PVE na mágovi nič iné ako fire neuznávam, tak podľa toho som skládal haste sd eq na mága. DPS to točí pekné, môžem doložiť screen z brutalusa ( 1974 dps ) a hrať za to viem viac než dobre.
Guildy v ktorých som bol ? No, začal som v Dragons last Hope, tá sa po progresovaní s HtF rozpadla, tak som prestúpil k HtF. Tam som s nimi odprogressoval všetky T6 dungy až po Muru. Kvôli určitým nezhodám a osobným problémom som potom HtF opustil a začal hrať pod krídlami WoA kde mám všetky postavy doteraz. Tuna moje skúsenosti s PVE dosiahli životného maxima a nieje veľa bossov čo som nepoložil ( preTBC už iba ostali niektorí ).
Skúsenosti s PVE som už predchvíľkou trošku objasnil. TBC znalosti na 95%. Odleadrované mám od KZ až po SWP KJ. Taktiky na TBC bossov ovládam na 95% taktisto. Kvôli leadrovaniu a progressu som si to poctivo všetko študoval. Hlavne taktiky na BT a SWP bossov.
Prečo chcem k vám ? Bol som teraz s vami za hubiho HS arčiho, a BT od matky po ilika. A docela ste sa mi zapáčili

Hoci som toho názoru, nemať altov po iných guildách. Ale aj napriek tomu by som tu mal rád alta a neafkoval zbytočne v SC / SW ak môžu byť moje postavičky neako aspoň využité a ja sa nemusím nudiť. EQ od Vás vyžadovať nebudem a ani neplánujem, kedže postavy s ktorými sa chcem hlásiť sú schopné

Niečo o mne... no to bude horšie

Mám 21 rokov a snažím sa neako pracovať a užívať si života. Ak vonku nieje niečo čo by mi dalo dôvod vyraziť a nesedieť doma tak ma tu nenájdete

Mumble a tak podobne s addonami mám a používať viem. Na mumble som výrečný kedy ako. Ak sa fightuje boss tak niesom jeden z tých čo budú rozoberať rannú kávu s cígom ale radšej budem ticho a plne sa sústredím na bossa. Inak rád pokecám o blbostiach tipu ranná masturbácia

Myslím že som tu toho o sebe napísal už hojne, tak Vás ďalej nebudem zaťažovať čítaním a ukončím to.
Ďakujem za prečítanie a skorú reakciu na tento topic
S pozdravom Hubicak