* Nick postavy /link na armory/
Jméno mé postavy je Darkhawks,
Armory: http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
* Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?
Nemám zatím žádného alta a ani do budoucna žádného neplánuji. Radši se věnuji na plno své main postavě.
* Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?
Specy jedu podle potřeby, ale spíše jedu mm/surv .. ale jak říkám, podle potřeby jsem ochotný respect na BM
* Pokořené instance - znalost taktik?
No, napíšu to takhle ... WoW jsem hrál přez 5 let na offiku a tam jsem nabral zkušeností dost, ale problém je v tom, že zatím na Insomnii mám pokořené jen KZ, Gruul, Magnet, SSC dále nemám zatím hotový preQ. Na TK musím ještě projít pár HC, ale to je otázka pár dní maximálne, na Hyjal potřebuji potom jen zabít Kaela. BT až na závěr jako třešnička na dort. Znalosti taktik mám uspokojující.
* Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?
Neměl jsem prozatím žádnou guildu, čekám na tu pravou.
* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?
Čas mám víceméně každý den, kromě pátku / soboty večer .. to chodím většinou kalit. Také občas dostanu odpolední směnu, ale to jen zřídka .. takže by něměl být problém. Online můžu být do kolika chci, nemám žádnou večerku

* Máš možnost dostavit se na RL sraz?

Pokud to nebude přez pul světa od mého bydliště, tak mi nedělá problém dojet a ožrat si držku

* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd..

Jmenuji se Ondřej a je mi 19 let, pocházím ze Slavkova u Brna a studuji obor Kuchař v Brně. Mezi moje hobby patří bojový sporty, pití piva, vodky, rumu atd. a samozdřejmě zavislačení u WoW.
Jen bych chtěl nakonec podotknout, že dávám za pravdu to, že moje velké MÍNUS je, že nemám kvalitní eq a hlavně ty shitmadafuckaposr**ný preQ a proto hledám kvalitní guildu, zázemí a taký nový spolupařmeny. Přece jen s kvalitní guildou bych ty preQ měl 150x rychleji než s WW a potom už bych mohl snad "zapadnout" mezi vás, kvalitní hráče.
s pozdravem a láskou, Darkhawks