http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
*Alti - nechám si je tam kde jsou

*Main spec - Balance druid - nemám T5 věci->mám lepší...
off spec - mám i věci na heal - myslím si, že kdyby bylo málo healů na raid že by můj healovací equip nebyl k zahození.
*Pokořené instance - preq na SSC,TK a HS splněny...u BT mi chybí poslední řada questů k dokončení i tohoto preq.
- taktiky na SSC a TK většinou znám a HS z důvodu toho, že sem to byl jenom jednou a né celé si tu taktiku na první 3 bosse nepamatuji a to je taky důvod odchod s Aoch.
*Předchozí guilda - zatím su v guildě Absence of Choice... s tou to guildou jsem začal progresovat SSC a TK a díky nim jsem se toho moc naučil....při progresování HS neměla půlka guildy preq a už jsou to skoro 3 měsíce co jej měli mít všichni. Guildu jsem opustil také z neaktivity hráčů při raidech..chci se v PVE pohnout o něco dopředu a nabrat pořádný equip.!

*Vyhovujíci čas/dny pro raidování - Na raidy jsem připraven skoro pořád..jenom některé večerní hodiny ( kvůli škole ) musím trávit učením. Také dávám přednost rodinu před PC - doufám, že s tímto by neměl být problém.
*Máš možnost dostavit se na RL sraz - No popravdě mě tyto akce moc nelákají...
*RL info - Jmenuji se Tomáš je mi 17 let a bydlím v Břeclavi na Jižní Moravě, nejsem agresivní typ hráčů wow...!