prihlaska - nepřijat

prihlaska - nepřijat

Příspěvekod balunka » stř 25. črc 2012 21:22:04

* Nick postavy /link na armory/BAlunkahttp://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Balunka&realm=Insomnia zrovna mam prot eq neslo mi jaksi sem dat fury eq:D ae ukazu klidne ve hre

* Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?baluu-mag,Flkota-R.druid

* Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?main fury off spect mam eq taky goos a hraju za to co je treba nejvic a umim za oboji hrat dobre

* Pokořené instance - znalost taktik? no tak taktiky znam vsechny az po SWP tm jen po brutala

* Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?samaritani u absence jsem jen na vipomoc a odchod skrz ze se samaritani rozpadaj

* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?cas mam kazdy den pokud me teda nekdo nevytahne na piiivo vetsinou kolem 18:00 az po konec raidu

* Máš možnost dostavit se na RL sraz? :)jj srazi sou nej uz sem naky i zazil takze nebude problem

* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd.. :-)) no je mi 19 makam ve svete a konicky tk fotbal
balunka

Re: prihlaska

Příspěvekod Elenae » čtv 26. črc 2012 0:07:32

Uhuh, ta čeština. Editni to a hod tam ten odkaz pořádně. Každopádně soupeříš s Turionem. Nvm jestli brát furyny dvě.
Elenae

Class: Hunter
Role: Class Leader

Příspěvekod Návštěvník » čtv 26. črc 2012 8:42:15

Návštěvník

Příspěvekod Allien » čtv 26. črc 2012 9:03:01

Ja jsem ledva precetl tu prihlasku. U turiona jsem byl pro tady jsem neutral.
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe

Příspěvekod Lya » čtv 26. črc 2012 10:12:58

EQ pěknej ale koukám že češtin nebýt tvůj kůň . Furryny dvě asi brat nebudeme, takže bud ty nebo turion. když sem porovnal na rychlovku jeho staty tak má jak víc atp(odečetl sem si buffy), vetší crit a s hitem nevim jak to warrové maji. takže bych dal takovej malej battle :D kdo z vás vytočí víc dps (pokud budete mit oba kladný hlasy) za mě neutral
Obrázek
Obrázek

*Feral never DIES*
Lya

Class: Paladin
Role: člen

Příspěvekod Jimmyk » čtv 26. črc 2012 10:22:29

Equipově je na tom líp Balunka, byl bych pro oba, ALE jeden z nich bude muset chodit za armse jako support

Michle, jenže 2H dává víc AtP než 2x 1H + ještě Savagery
Naposledy upravil Jimmyk dne čtv 26. črc 2012 11:16:34, celkově upraveno 1
ObrázekObrázek
Soft Titty, Warm Titty, I Like Squeezing Her ,Happy Titty, Sleepy Titty, Grr , Grr ,Grr
Jimmyk

Class: Pala, Priest, War...
Role: Deffender

Příspěvekod Kainii » čtv 26. črc 2012 10:29:14

Když nebrat dvě furyny.. Co takhle porovnat EQ a Turion říkal, že jako Main je Arms a takovej Arms by se mohl taky občas šiknout.. Pak bychom mohli mít dva fury warry a i armse :)

ALe není to na mě :) NEUTRAL
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Nightsong » čtv 26. črc 2012 11:21:17

No ta prihláška ma moc nedojala, neprehľadná, ale úspešne som sa ňou prebojovala.. :)

Equip pekný si myslím a súhlasím s Jimmykovým názorom (predsa len aspoň nebudeme musieť stále nutiť Exa chodi za melee :D A môže si pohrať aj za Ressu)

Neutral s tým, že sa prikláňam k JImmykovmu pro ;)
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Turion » čtv 26. črc 2012 13:23:50

Balunka je aktivnejsi na pve ako ja popravde aj tak su prazdniny tak na progres vam bude lepsi
Turion

Příspěvekod Menethil » čtv 26. črc 2012 14:26:30

takhle se popravit :shock:

jsi to fakt ty ? :lol:
Menethil

Class: Warlock
Role: ně(i)kdo

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky