Resto Druid [prijat]

Resto Druid [prijat]

Příspěvekod Lifetree » stř 18. črc 2012 11:45:00

Lifetree(R Druid) - http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Lifetree&realm=Insomnia
* Alti - zatím žádné nemám možná časem doexpím:)
* Main spec / off spec - Rdruid, off spec bych chtěl Balance, pokud by byl čas tak i feral tank x feral dps
* Pokořené instance - jelikož sem hrál dlouho dobu za hordu znám taktiky po Muru
* Předchozí guilda - Alliance v Absence of Choice(chvíli) x Horda dlouhá doba u Braves
* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ? - téměř jakýkoli čas mě vyhovuje, jsem ochoten propařit celý víkend , nekdy sem ale zaneprázdněn školou(o prázdninách brigády)
* Máš možnost dostavit se na RL sraz? :) - pokud bude Rl sraz v dobrém termínu určitě se ukážu:)
* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd.. :-)) - 20 let , VoŠ v Olomouci, mezi záliby patří Fantasy svět od čtení knížek až po paření her, filmy a seriály
Lifetree

Re: Resto Druid

Příspěvekod Nightsong » stř 18. črc 2012 11:59:44

Boomkin - resto naviac sa hodí...podľa môjho..aj keď ten equip nie je moc slávny..neviem či si to zabudol spomenúť ale aké máš hotové preQ?

Dosť dôležíté - u nás sa TK a SSC chodí menej, skôr ten Hyjal a BT + progress SWP

- chýba ti enchant v headke a ramenách (nemáš potrebnú repku?)
+ moc pekná chestka - chválim, aj keď tie sockety po dosiahnutí nejakého stabilného healing bonusu, by som hodila do heal + spirit..
- enchant na braceroch dodelat
- enchant na rukách + agility - wut? :D
- ench na botkách - najlepšie Vitality zohnať
- mace aspoň za bojky alebo z KZ - podľa mňa by bola lepšia než táto modrá - ale je to len môj názor

Tak keď to zhrniem chýbajúce enchanty sa dajú dorobiť, nie je problém. PreQ zatiaľ neviem ale vidím na tebe Band Of Eternity, ako si na tom s Hyjalom?

Jeden resto + balance sa v raidu podľa mňa nestratí, ale ten modrý eq ma tam docela straší.. :) čo by ale nebol problém, pretože sa to dá dohnať vyfarmením BT a Hyjalu ale i tak..

Queen je za NEUTRAL ani pro ani proti :)) GL
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Kainii » stř 18. črc 2012 12:02:36

Mluvil jsem s ním ingame. V pohodě člověk, nadšenej pro vstup k nám do guildy.
PreQ má všechny i BT, zkušenosti s resto druidem má taky, plus zná all taktiky.
Také mi svěřil, že pokud jej přijmeme, bude již hrát zde za resto druida přednostně před hordou.

EQ sice není na brutaluse ani Illidana, ale vynaloží své síly proto, aby si eq zlepšil za bojky a s WW.

Za mě teda PRO
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Rawen » stř 18. črc 2012 12:07:10

Tak mne sa nahodou prihlaska, aj pristup celkom paci :) Tiez mi pisal ingame vcera a pytal sa presne na instancie a co je potrebne mat pre vstup k nam - tj. zaujima sa, nie ako podaktori co sem pacnu prihlasku len tak :D

k tomu teda este velike plus za geekerstvo :D haha :ugeek:

a kedze som uz povysena a mozem sa vynadrovat, tak za mna ma PRE :))
Obrázek
Rawen

Class: hunter
Role: člen

Příspěvekod Lifetree » stř 18. črc 2012 12:11:14

děkuji zatím za komentáře určitě v nejbližší době vše napravím, dodělám enchanty sockety, naberu EQ, a od Kainii, jsem se ingame dozvěděl, že kladete velký důraz na přihlášku u které se musím přiznat že mi moc času nezabrala..nezdálo se mi důležité vymýšlet zde romány, které by nebyly pravda, v Hordě se na slovíčka nehrálo důležitý byl potenciál( jestli na to ten člověk má), samozřejmě je moje chyba měl jsem si zjistit na co se klade důraz:(, pokud od vás dostanu šanci, myslím že budete spokojeni. Když to šlo u Hordy půjde to i tady...každý nějak začínal:)
Lifetree

Příspěvekod Deudermont » stř 18. črc 2012 12:13:12

Vyjadřovat se můžou všichni a psát pro i proti, akorát je potřebnej určitej počet hlasů z vedení pro uzavření, jen pro info...

Já jsem pro, ale na zkušebku, dáme si na tebe pozor, a to kvůli tomu, že nám momentálně s progressem nemáš jak pomoct, až nabereš equip.
Takže to, jestli si v poho určitě poznáme, a budeme chtít, aby ses hodně snažil, snažil se vylepšit ten equip, takže doufám, že tě na raidech uvidíme.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod coberth » stř 18. črc 2012 14:12:14

ja bych mel take 2 technicke.. 1.-procs odesel z braves a 2.-procs vlastne presel k alianci?:D... zatim neutral
coberth

Class: mage
Role: mistr grilu

Příspěvekod Muse » stř 18. črc 2012 14:22:47

za mě PRO, s podmínkou, že v co nejkratší době na sobě zapracuješ... ale resto přednostně... balančáků je poslední dobou mraky (včera při pokusu složit hyjal, byli v raidu 4) kdežto healů je věčně nedostatek...
Treebeard is my bitch!
Obrázek
Obrázek
Muse

Role: Defender

Příspěvekod Lifetree » stř 18. črc 2012 14:52:47

Cobe: od Braves sem neodešel... postava tam snad stále je pod jiným majitelem..prodal jsem ji..a k Allianci sem přešel zkusit něco nového a alíci mi lépe pasují do děje warcraftu mám je radši:)..
A jak už jsem psal rozhodně na sobě zamakám dnes sem si ušil Handy z LW na heal Epimétheus mi osobně dělal ench:)
Lifetree

Příspěvekod Peterko » stř 18. črc 2012 16:33:24

já sem PRO pač R druid se chodí po tom co jeden ehmmm odešel :)
co se tyče preQ mohol si je sám vypsat a nemusel je psát nekdo jiny :(
Echanty: v tých so máš v rukách si dělaš srandu ne? :)
a v ostatních věcech bys taky mohl mýt ench
Sockety: mno mohl bys to trosku mýti jinak :) (a klidně rád poradiím)
takže PRO na zkušebku a uhlídam si tě a když ted moc času nemám budu se na tebe ptát jiných lidí :( :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Peterko

Role: Heroe

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky