Zdravím DoA
Meno postavy je - Vladko - veľa ľudí si myslí, že je to podľa víťaza vyvolených, ale je to podľa mojho krstného mena.
Talenty - Rád by som sa k vám dostal ako holadin, ale keby neboli na raid tanci tak protadin.
Equipment - holy - Je na úrovni T5+ - http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
- protect - Je na úrovni T6(asi+), top po SWP ( okrem insky )
Profesie - Eng - najmä kvôli healovacej headke, tankovacej headke a veľkému prísunu peňazí z obláčikov
- BS - kvôli chestke na retri, holy.
Skúsenosti - Na TBC som pokoril už všetkých bossov od miliónteho HC po first kill KJ ( krom Netherspita )
Vyhovujúce dni - Wowko môžem hrať hocikedy, takže s časmi nie je problém ( mladý no-lifer )
Addony, mumble - Addony používam hlavne Xpearl, Omen, Bartender a rôzne somarinky, predvčerom som si stiahol PalyPower, ale potrebujem stručný manuál nejakého znalca a plánujem si potriasť ruky s healbotom, hlavne kvôli tomu aby mi ukazoval kto je ako blízsko na heal
"Alti" - mám dokopy 3 altov a "alta."
- Meluzina - balance druid ( u WoA sa moc nechodí a preto si píšem prihlášku k vám )
- Meluzin - CoH priest ( moc naňho nechodím )
- Cruxi - arcane mage ( teraz ho už mám len na transmuty, je bez guildy, kedysi bol u Samaritan guild, kde som hral lebo som tam mal moju dobrú kamarátku z RL )
Info o mne - Volám sa ako už napovedá nick postavy, Vlado, mám čerstvo 15 rokov a nabudúci rok nastupujem na gympel. Som z Bratislavy. Mám rád skoro beh, opekačky, holky, granko ( ) a najmä wowko
Vopred ďakujem za názor
Prihláška - holadin ( offspec - protadin ) - přijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Prihláška - holadin ( offspec - protadin )
takze uz predtim jsem daval PRO ale ted dam jeste vetsi PRO protoze si kvuli nam udelal holy EQ
- alandrarcy
- Class: lock
- Role: asi deffender.. :-)
S PallyPowerem si napiš Hypnotica...je class leader tak ti ráda helpne. Takže tys ještě nedal netherspita?:D Napravíme
Doufám, že to bude uzavřené jako přijat, takových No-liferů tu běhá málo jako je on.
Doufám, že to bude uzavřené jako přijat, takových No-liferů tu běhá málo jako je on.
- Snor
- Class: Druid
- Role: člen
No, velké + se mi zdá to, že udělal holy eq proto, aby jsme Ho vzali. Toho si vážím. + Jeden holy paladín, řekl bych, se u nás uživí. Ale především ! Na to kolik Meluzínovi je, je kvalitní člověk. Rád by jsem Ho u nás viděl ! - Saso
- saso
- Class: drujt/var
- Role: člen
sem PRO
proč?: udělal si kvůli nám i holy EQ
je to dobrý clověk
+písal když začne raid u nás a WoA pujdou tak to u nás dokončí
proč?: udělal si kvůli nám i holy EQ
je to dobrý clověk
+písal když začne raid u nás a WoA pujdou tak to u nás dokončí
- Peterko
- Role: Heroe
tady ten chlapec me dela jen radost, kvuli tomu aby se knam dostal farmil veci z BS a tak to ma ume velke + a furt se vyptaval a schanel informace. Me se libi jeho pristup a je v pohoda znam ho z drivejska takze PRO
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
Jsem rád, že ohlas je konečně kladnej PRO. Pro člověka, a už i pro postavičku.
- Elenae
- Class: Hunter
- Role: Class Leader
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
veľké plus, že vážne ukázal snahu a ochotu.. A zmenil spec na holy.. (:
+
PRE
+
PRE
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Role: Queen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2