Prihláška - Přijat

Prihláška - Přijat

Příspěvekod Hubicak » sob 07. črc 2012 3:23:30

Zdravím
Vopred sa priznávam že som Hubičák, a rád by som mal 1-2 postavy ( altov ) u vás v guilde kvôli zmenšenej aktivite v nastávajúcej guilde.
Postavy:
Paladín Xscroll
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
EQ na armoroch je protect ale na tých máte full stav. Takže dodávam eq čo mám v banke:
Retri: nazvem to tak T5+ niečo z BT HS niečo z SWP trash. Nikdy som to dokopy neako nedával a nikdy som za retrinu ani nehral. Jedine žeby ste ma ozaj chceli ako retrinu tak by som sa zato rád naučil.
Holy: To už je o dosť lepšie, 4xT6 + doplnky čo boh dal. Na BT a HS dostačujúci eq na healovanie. A je to docela sranda healovať za paldu :D

Mág Frouzinka
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Momentálne mám mága v PVP froste kvôli arénkam. Ale inak do PVE to obsahuje SF robu, eng headku, T6 ramená wrist, sunfire ruky, belt of blasting, botky za bojky, legy z hyjalu, wand z swp, hexu, loopu, wepku z zuljina + offhandu hastovú. V PVE na mágovi nič iné ako fire neuznávam, tak podľa toho som skládal haste sd eq na mága. DPS to točí pekné, môžem doložiť screen z brutalusa ( 1974 dps ) a hrať za to viem viac než dobre.

Guildy v ktorých som bol ? No, začal som v Dragons last Hope, tá sa po progresovaní s HtF rozpadla, tak som prestúpil k HtF. Tam som s nimi odprogressoval všetky T6 dungy až po Muru. Kvôli určitým nezhodám a osobným problémom som potom HtF opustil a začal hrať pod krídlami WoA kde mám všetky postavy doteraz. Tuna moje skúsenosti s PVE dosiahli životného maxima a nieje veľa bossov čo som nepoložil ( preTBC už iba ostali niektorí ).

Skúsenosti s PVE som už predchvíľkou trošku objasnil. TBC znalosti na 95%. Odleadrované mám od KZ až po SWP KJ. Taktiky na TBC bossov ovládam na 95% taktisto. Kvôli leadrovaniu a progressu som si to poctivo všetko študoval. Hlavne taktiky na BT a SWP bossov.

Prečo chcem k vám ? Bol som teraz s vami za hubiho HS arčiho, a BT od matky po ilika. A docela ste sa mi zapáčili :)
Hoci som toho názoru, nemať altov po iných guildách. Ale aj napriek tomu by som tu mal rád alta a neafkoval zbytočne v SC / SW ak môžu byť moje postavičky neako aspoň využité a ja sa nemusím nudiť. EQ od Vás vyžadovať nebudem a ani neplánujem, kedže postavy s ktorými sa chcem hlásiť sú schopné :) Skôr by som rád pomohol zaplniť voľné miesto v raide a pomohol pri zabití neakého toho bossa :)

Niečo o mne... no to bude horšie :D
Mám 21 rokov a snažím sa neako pracovať a užívať si života. Ak vonku nieje niečo čo by mi dalo dôvod vyraziť a nesedieť doma tak ma tu nenájdete :D Ale inak tu sedím či chcem alebo nie :D Mám ukončenú iba maturitu s odborom ktorý som nikdy študovať nechcel ale to je iba detail :D Momentálne som slobodný, posledná priateľka ma nechala deň pred vianocami. Mal som úžasný darček nie ? :D Vo voľnom čase buď sedím na FB a WoWku alebo sa len tak potulujem na biku. Okolo práce toho veľa nemám a ak už mám tak makám 14 hodín denne zase. Takže niekedy mám stavy že sa nemôžem dostaviť na raid no :/ Ale to aspoň vynahrádzam pripravenosťou na ďalšie raidy.
Mumble a tak podobne s addonami mám a používať viem. Na mumble som výrečný kedy ako. Ak sa fightuje boss tak niesom jeden z tých čo budú rozoberať rannú kávu s cígom ale radšej budem ticho a plne sa sústredím na bossa. Inak rád pokecám o blbostiach tipu ranná masturbácia :D

Myslím že som tu toho o sebe napísal už hojne, tak Vás ďalej nebudem zaťažovať čítaním a ukončím to.

Ďakujem za prečítanie a skorú reakciu na tento topic

S pozdravom Hubicak
Hubicak

Re: Prihláška

Příspěvekod Deudermont » sob 07. črc 2012 4:01:21

Fuu, přečtu si to zítra...

Edit...

+++

Přihláška napsaná pěkně, je tam vše potřebné... Není to dítě... Postavy equipnutý jsou, holy paladin se hodí určitě (chtěli bychom tě nejvíc za holy) a mage se taky neztratí, třeba budu moct chodit víc za warra :D

---

Alt z WoA, což s sebou nese nějaké ne příliš dobré okolnosti, a některým by to mohlo vadit, pokud slíbíš, že když začneš raid u nás, taky ho skončíš u nás a nebudeš kvůli WoA raidu leavovat, neměl bych problém, jinak klidně se do gemu jeden nebo dva dny dej, že nepřijdeš a do komentu klidně hoď jdu s woa, za to tě nikdo neoškube.

Já s tím problém nemám, ještě uvidíme co napíší ostatní, jaký s tebou má kdo zkušenosti.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod pepples » sob 07. črc 2012 8:40:19

alt t WOA -
mágů i prot. protadinů máme dost ,ale holy pala se hodí i přesto -
dobrá příhláška +

tak já sem proti

oduvodnění toho alta z woa: před pár ID jsme šli kalece. Zkusili jsme na něm 2 pokusy a raid se rozpadl jelikož několik lidí (woa altů) leavlo, protože chtělí jit SWP u nich
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod molekulus » sob 07. črc 2012 9:28:56

aa stary znamy Hubi,,bol som s nim dlho,,dlho v HTF,,a žiadne zlé slovo povedať nemôžem,,lebo nemám prečo,,super človek, super hráč,,nikdy som s nim nemal problém,,progresoval som s nim všekto na TBC,,za mna PRO

a k tomu ze je alt z WOA,,no a??viac ludí len zvýši konkurenciu, čo každého z Vás prinúti v tom raide makať na 120%,,čo je len pre dobro guildy,,hlavne teraz ked progresujeme brutala,,
Obrázek
Obrázek
molekulus

Class: druid
Role: defender

Příspěvekod Alias » sob 07. črc 2012 9:31:31

Ja jsem PRO holy palat se hodi vic nez dost, a aspon budou met palasi konkurenci,
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod Kainii » sob 07. črc 2012 10:24:57

Neutral

Však je to jasný no.. Jak jsem slíbil k těm altům...

Ale abych nekřivdil.. Hubicak nám včera docela pomohl, je to fakt schopnej člověk s moc hezkým EQ na tom priestovi. Navíc, a to mu uznávám :D Je to discant/CoH a ty se nám také hodí. Je to taky docela příjemnej člověk na pokec atd.

Jsem spíše Pro :)
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Snor » sob 07. črc 2012 11:09:57

No Pepplesi neřekl bych, že mágů máme dost :D
A Hubicak má u mě osobní plus, že uznává Fire mágy :D
Snor

Class: Druid
Role: člen

Příspěvekod Hubicak » sob 07. črc 2012 12:09:10

Dakujem zatiaľ za každú odpoveď na túto prihlášku.
Len dodám že priesta plánujem nechať vo WoA kvôli povinnostiam čo tam mám. S ním by som mohol kľudne chodiť s Vami BT HS a podobné okrem SWP ale leavovať neplánujem.
S tým palom a mágom už leavnúť plánujem. A talentami na paladínovi ako sa Vám viac bude hodiť a čo viac budete potrebovať.
Plnú účasť na raidoch ani očakávať asi nejde. Nikto tu nieje 7 dní v týždni stále :D Ale ak raid nepôjdem jednoducho sa nenapíšem ale napíšem prečo. Ale aktivitu 3-4 dni v raide by som mohol zaručiť :)
Ale je to na Vás a Vašom zvážení či ma potrebovať budete
Hubicak

Příspěvekod pepples » sob 07. črc 2012 12:21:56

snoři myslel jsem že jo když měl fish zavřenej nabor ale asi sem se spletl .. jakože proti woakum nemam nic, ale prostě když se rozpadne náš raid kvuli tomu, že oni chtějí jít svuj a věděli že ho pujdou.. no když bude přijat vadit mi to nebude, ale muj hlas zustává nadále proti
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Exosphere » sob 07. črc 2012 12:58:40

Čistě objektivně, holadina, kterého healovat baví, potřebujeme. Takže PRO
FEAR! NO! EVIL!

ObrázekObrázekObrázek
Exosphere