No tvl tak první co vám sem musim napsat je, že jsem vůbec nemohl přečíst ten pitomej ověřovací kód a byl jsem z toho strašně nešťastnej =( =D
Teď k věci... ne ještě vás nejdřív pozdravím... Ahoooj!! =)
Takže moje postava - main - jediná postava, co mě zajímá - má nick SHAGGY...
Alty mám, ale nehodlám se jim věnovat, jsou to čistě obchodovací postavy...
Armory: http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Shaggy&realm=Insomnia
Equipy na všechny specky - vlastnoručně vyexpený =) main spec BALANCE - je ToP podpora =) a já chci být co? užitečný =P
Proč guilda Defenders of Alliance? To se ptáte vy mě? Ale to je prostě tajný =D Jestli to chcete vědět, dojde vám to časem =D
PreQ... no... chybí mi zajít TK a pak hyjal... toť vše, otázka chvíle...
Co dál říci... Mam po maturitě už rok... a taky... a tohle bych... a tamto... a to by bylo asi všechno =) jo ještě něco, fotku sem dávat nebudu, protože tu máte dost holek a všechny bych do posledního detailu pobláznil A přece nechceme, aby nám tu běhaly poblázněné dívky =P jsem heterosexuál, když zrovna nejsem gay =)
Času mam celkem dost, ale neznamená to, že upřednostňuju virtuální hrátky s těmi skutečnými =P
Předchozí guildu vám taktéž zdělit nemohu, to bych všechno prozradil a zkazil =D
Mějte se famfárově a na otázky budu odpovídat rád =P máte to tu hezčí než na Facebooku =D
Přihláška - Bala druidíneček - Přijat
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Přihláška - Bala druidíneček
Nezdajú sa mi tie nejasnosti v prihláške, proti
- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
Proti. Nejen ze prihlasku napises jak idiot. Jeste k tomu mas asi 3 nebo 4 kusy gearu na heal. Celkove ten gear je spatnej. Podivej se. Progresujem Brutaluse, tim padem nepotrebujem lidi ktery potrebujou dalsi 3 tydny sbirat gear aby mohli jit BT. A pak s tebou farmit BT aby ses mohl pripojit do progresu. A jelikoz jsme posledni dobou ziskali nejakou - jak ty tomu rikas Balance podporu (ktera ma lepsi equip ja ty). Nevidim duvod pro invite do guildy. Pokud jsi nekoho znamy zarid si to jinak ale tohle byla hodne nepovedena prihlaska.
PROTI
PROTI
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
Koukam, že se tady humor trošku za tu chvíli co jsem tu nebyl změnil... ty 4 itemy na heal jsou tam proto, že jsem balance dělal před tím cca měsícem až dvěma jen pro pomoc vaší guildě, tenhle eq jsem sehnal během pár dnů a spell dmg tam je 1150... A nestihnul jsem ho dodělat, než jsem přestal na nějakej měsíc hrát... Ta přihláška byla brána tak, jak to beru já, prostě jsem to vzal s humorem, koukam, že můj humor byl vybrán velice nevkusně podle reakcí, takže se omlouvám, že jsem vám spamnul forko, mějte se
- Shaggy
Nemusis to hned vzdavat. Mozna ze jine lidi tvoje ''humorna'' prihlaska presvedci. Ja pouze napsal svuj nazor a vyjadril jsem jaky to na me udelalo dojem. A armory je jedina vec cim ja se muzu ridit. A tam je toho spell dmge 1016...
-
Armory neukazují stejná čísla jako hra ale to jsem myslel, že tu každej ví... A já to nevzdal, mě stačí jeden jedinej člen guildy, co mě vzít nechce nejsem ten typ co se snaží ve WoW proti někomu stát... Mějte se a hodně štěstí u Brutala Shaggy
-
Remus - Příspěvky: 13
- Class: Druid
- Role: Novice
Tak už jsem chtěl psát, že si hráče Shaggy u nás nevybavuji..
Ale když ses ukázal jako Remus, už vím
K přihlášce:
Mě teda docela pobavila Navíc tohodle člověka jsme už vzali předtím, když se k nám také hlásil s vtipnou přihláškou.. Nevybavuji si, že by od nás odcházel, a jestliže u nás není, spíše dostal kick za neaktivitu? Už u nás byl, takže by nebylo pěkné mu to teď nedovolit..
PRO
Ale když ses ukázal jako Remus, už vím
K přihlášce:
Mě teda docela pobavila Navíc tohodle člověka jsme už vzali předtím, když se k nám také hlásil s vtipnou přihláškou.. Nevybavuji si, že by od nás odcházel, a jestliže u nás není, spíše dostal kick za neaktivitu? Už u nás byl, takže by nebylo pěkné mu to teď nedovolit..
PRO
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
Néé, ono to bylo tak, že jsem věděl, že to nějakou dobu nebudu hrát... =) kámoš si chtěl zahrát, tak jsem mu poskytnul svoje postavy, než se k tomu zase vrátím a nakázal jsem mu leavnout guildu, aby nedošlo k nějakému nedorozumění, do guildy jste brali mě a ne jeho tak proto... A přesto, že jsem už u vás byl a nedopustil jsem se ničeho špatnýho vůči vaší guildě, tak jsem stejně napsal anonymní přihlášku, než abych psal někomu z guildy, že jsem tady už byl a ať mě kouká nabrat zpět... Pro všechny jeden metr přeci =) Taky jsem chtěl vědět, jak se bude reagovat na moji ultra tajnou a mentání přihlášku =D njn, nepovedlo se
-
A proc se hlasis za jineho druida nez predtim? To mi nejak nejde do hlavy. Jinak pokud vis ze nejakou dobu nebudes hrat tak neni problem to napsat tady na forum a nemusis leavovat guildu. Proste se mi nelibi tvuj pristup tot vse...
-
To je naprosto ten samý druid jako před tím, akorát renamnutý... Shaggy je totiž můj původní nick, jenže jsem ho renamnul a když jsem přišel do guildy, tak jsem měl stále CD na rename... to je na dlouho proč to rename... a myslim, že jsem napsal dost jasně, proč byla leavnuta gilda, neumíš číst? Pro tebe to ještě jednou zopakuji... Když jsem věděl, že nebudu hrát, dal jsem to vědět v guildě... neleavnul jsem... ale půjčil jsem postavu kámošovi a řekl jsem mu, aby leavnul guildu, když za to nehraju já, ale on, aby se nestalo něco, co bych pak mohl odnést já... Těžko pochopitelné že? Musim vysvětlovat člověku, co mě nazve Idiotem, aniž by mě znal... Zkus se zamyslet sám nad sebou, než začneš odsuzovat ostatní Jinak všichni, co mě tu trošku znali, tak věděli, že v téhle guildě nejsem kvůli equipu nebo nějakým výhodám, ale kvůli těm skvělým lidem tady... Ale zase vim, že budeš mít svůj názor, protože tohle napsal jen Idiot...
-
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3