Prihlaska - SHpriest Moonraider - Přijat

Prihlaska - SHpriest Moonraider - Přijat

Příspěvekod Moonraider » ned 24. čer 2012 17:10:39

Zdravím Všechny z DoA a další případné čtenáře mé přihlášky,

Rád bych rozšířil Vaše řady o Priesta. Nick Moonraider. Je to starej pardál, moje první 70tka, která kdy spatřila světlo Azerothu a Outlandu. Jsou to už čtyři roky, co hraji WoW, a tak mimo Moona mam i jiné postavy, které bych mohl považovat za Alty, ale ani jedna není v současné době aktivní raidovací char, který by stál za zmínku. Povětšinou se z nich stali tzn. Bojkaři, ktřeři za čas nafarmili eq za bojky a teď s nimi už téměř nehraji nebo jen občas pro radost.

Main spec: Moonraider je čistokrevný Shadow priest s eq:
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Odhaduju, že z celkového pohledu je na takové T5 úrovni. V minulosti tu byly i pokusy z mé strany o holy spec, ale v mých žilách koluje Shadow power tak to nebyl můj šálek kávy.
PreQ mám až na BT, kde mi bohužel chybí kill Alara a Winterchill, potom budu moci do útrob BT.

Momentálně jsem v PvP talentech, ale pokud budu přijat tak je změním na tyto:
http://www.enturion.net/talent_calculat ... 0103051551

Nejsem PvP ani only PvE hráč. Hru si užívám :) , baví mě raidovat, točit rotaci a plnit parťákům manapool. Zároveň si užívám BGčka pokud na ně je nálada.

Guildy a vše kolem nich
S Moonem jsem byl pouze ve dvou guildách. Úplně první byla Gragon Last Hope, kde jsem poznal pár skvělých lidí. Odprogressoval T4 a část T5. Bohužel téměř všichni z jistých důvodů odešli hrát na Hordu. Ze stejných důvodů proč G přestala fungovat a vlastně přestala existovat.
Moje další guilda, kde jsem získal většinu zkušeností, byla Soul of the Crusader.
U SotC jsem raidoval za feral druida a priesta současně. Důvodem vyexpení ferala byl, že v té době cca 3 roky zpět nebyli „vůbec“ tanci a v DLH byli pouze dva, kteří stáli za slovo. Feral tank mě chytil natolik, že jsem ho dlouho vnímal jako svého maina a po rozpadu DLH jsem si ho vybral i za maina se, kterým jsem vstupoval do SotC. Zde jsem strávil pěkné chvíle raidování T5tek a Hyjal Summitu. V té době se rozjížděl i progress BTčka, který bohužel nedopadl nejlépe a guilda jako taková se na něm rozpadla. Kvalitní a zkušení hráči se rozprchli do PvE uspěšnějších guild a já si dal od WoW pauzu.

Pokořené instance a taktiky
Z předchozího odstavce si asi každý domyslí, že taktiky po HS včetně mám v krvi. BTčko jsem zažil pouze po Matku, ale rychle se účím :) a baví mě zkoumat taktiky a videa na webu.
SWP jsem viděl jen z rychlíku a to bylo pouze pár mobů při začátku, kdy se zkoušel trash těsně po otevření.

Vyhovující čas a dny pro raidování?
Prakticky mohu raidovat každý den, pokud nemám nějaký jiný program s drahou polovičkou nebo se nesnažím předstírat, že se učím na nějakou zkoušku. Ideální čas tak od 18:00 dál až dlouho do půlnoci, ale stava se, že jsem online i dřív.

Máš možnost dostavit se na RL sraz?
Záleží kde a kdy by se konal ;)

RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd..
Jsem starej WoWkař :D letos oslavím 27, a s WoWkem jsem už 4 roky. Cítím se tak na 21, a kdybych se oholil a ostříhal si dlouhé vlasy tak bych na ně i vypadal :D. Jsem tvrdě na poloviční úvazek pracující student, který VŠ ne a ne dokončit, už jsem je přesvědčil, aby mi dali diplom k Bc. ale s ing. bude ještě práce...
Žiju, pracuju, studuju a raiduju ;-) v Praze.
Pokud nejsem zrovna v práci, ve škole či online tak se snažím zlepšit svou fyzičku v posilovně, ale kdo mě zná tak ví, že se mi to zatím moc nedaří. Nejspíš proto, že mám velmi rád naše pivko a obvykle jich pár na mém stole během raidu otočím :) .
Ačkoliv mám fungujíci microfon na mumblu mě moc neuslyšíte, nejen proto, abych nerušil usínající přítelkyni, ale jsem spíš posluchovej typ.

Závěrem musím napsat, že budu ingame a k zastižení nejspíš až od 3.7., protože mě čeká pár docela těžkých zkoušet a tak jsem se rozhodl, že WoW odložím k ledu, abych zvýšil svoje šance. Beru to tak, že Vy tím získáte víc času k posouzení mé přihlášky.

Všem z DoA děkuji za přečtení.
Moonraider

Re: Prihlaska - SHpriest Moonraider

Příspěvekod Deudermont » ned 24. čer 2012 17:19:19

Pěkně napsaná, neodfláknutá a nepřeplácaná přihláška. Věk je taky +, doba raidování vyhovuje, equip nic moc, ale aspoň vidíme, že to není člověk, co by se za equipem moc honil. Doporučoval bych ti najít si v pátek a v sobotu čas na dodělání preQ, i kdyby jsi měl jít jen toho prvního bosse v TK (alara - pátek) a potom winterchilla (sobota). Budeš mít klidný svědomí a preQ budou všechny, kdo ví, kdy ty T5 zase napíšeme.
Z přihlášky mám hodně dobrej pocit, teď to ještě převést do praxe ;) Jsem
pro
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod bigtotem » ned 24. čer 2012 19:33:21

GREEN, prihlaska fakt pekna, SH priest sa hodi
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

Příspěvekod Nightsong » ned 24. čer 2012 19:35:22

+ SH priest

+ pekná prihláška, má aj niečo v hlave, pohodový človek (snáď :P)

Pokiaľ si dorobí s nami preQ myslím že o jedného aktívneho SH priesta viac..si len polepšíme :)

PRE
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Kainii » ned 24. čer 2012 19:42:36

Suprová přihláška. Krásně vyjádřené, jak je tenhle člověk nenamyšlený a pohodový. I like him..

PRO
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Hypnotica » ned 24. čer 2012 20:02:44

Čuchám čuchám spoustu many! PRO, víc takových lidí jako jsi ty :D
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod pepples » ned 24. čer 2012 20:04:03

vzorová přihláška, SH prista potřebujem, preQ máš.. vypadáš v pohodě.. jednoznačně pro
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Elenae » ned 24. čer 2012 21:35:37

Pro :)
Elenae

Class: Hunter
Role: Class Leader

Příspěvekod Pukii » ned 24. čer 2012 21:59:46

Tak na první dojem příjemnej člověk, co umí vyjádřit a nepřeplácat svůj názor na danou věc. Eq jak sem koukal je hodně z věcí za bojky, což není špatný na začátek ale chtělo by to zlepšit.. Shadow prejti chyběj, což ti nahrává do karet :) Jinak pokud doděláš ty pre questy, předěláš nějakej ten enchant a dobereš eq, tak budu spokojenej..

Za mě: PRO
Class Leader of Priests
Obrázek
Obrázek
Pukii

Class: Priest
Role: ClassLeader

Příspěvekod Allien » ned 24. čer 2012 22:50:54

palec nahoru!
Obrázek
Allien