Rád bych rozšířil Vaše řady o Priesta. Nick Moonraider. Je to starej pardál, moje první 70tka, která kdy spatřila světlo Azerothu a Outlandu. Jsou to už čtyři roky, co hraji WoW, a tak mimo Moona mam i jiné postavy, které bych mohl považovat za Alty, ale ani jedna není v současné době aktivní raidovací char, který by stál za zmínku. Povětšinou se z nich stali tzn. Bojkaři, ktřeři za čas nafarmili eq za bojky a teď s nimi už téměř nehraji nebo jen občas pro radost.
Main spec: Moonraider je čistokrevný Shadow priest s eq:
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Odhaduju, že z celkového pohledu je na takové T5 úrovni. V minulosti tu byly i pokusy z mé strany o holy spec, ale v mých žilách koluje Shadow power tak to nebyl můj šálek kávy.
PreQ mám až na BT, kde mi bohužel chybí kill Alara a Winterchill, potom budu moci do útrob BT.
Momentálně jsem v PvP talentech, ale pokud budu přijat tak je změním na tyto:
http://www.enturion.net/talent_calculat ... 0103051551
Nejsem PvP ani only PvE hráč. Hru si užívám

Guildy a vše kolem nich
S Moonem jsem byl pouze ve dvou guildách. Úplně první byla Gragon Last Hope, kde jsem poznal pár skvělých lidí. Odprogressoval T4 a část T5. Bohužel téměř všichni z jistých důvodů odešli hrát na Hordu. Ze stejných důvodů proč G přestala fungovat a vlastně přestala existovat.
Moje další guilda, kde jsem získal většinu zkušeností, byla Soul of the Crusader.
U SotC jsem raidoval za feral druida a priesta současně. Důvodem vyexpení ferala byl, že v té době cca 3 roky zpět nebyli „vůbec“ tanci a v DLH byli pouze dva, kteří stáli za slovo. Feral tank mě chytil natolik, že jsem ho dlouho vnímal jako svého maina a po rozpadu DLH jsem si ho vybral i za maina se, kterým jsem vstupoval do SotC. Zde jsem strávil pěkné chvíle raidování T5tek a Hyjal Summitu. V té době se rozjížděl i progress BTčka, který bohužel nedopadl nejlépe a guilda jako taková se na něm rozpadla. Kvalitní a zkušení hráči se rozprchli do PvE uspěšnějších guild a já si dal od WoW pauzu.
Pokořené instance a taktiky
Z předchozího odstavce si asi každý domyslí, že taktiky po HS včetně mám v krvi. BTčko jsem zažil pouze po Matku, ale rychle se účím

SWP jsem viděl jen z rychlíku a to bylo pouze pár mobů při začátku, kdy se zkoušel trash těsně po otevření.
Vyhovující čas a dny pro raidování?
Prakticky mohu raidovat každý den, pokud nemám nějaký jiný program s drahou polovičkou nebo se nesnažím předstírat, že se učím na nějakou zkoušku. Ideální čas tak od 18:00 dál až dlouho do půlnoci, ale stava se, že jsem online i dřív.
Máš možnost dostavit se na RL sraz?
Záleží kde a kdy by se konal

RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd..
Jsem starej WoWkař

Žiju, pracuju, studuju a raiduju

Pokud nejsem zrovna v práci, ve škole či online tak se snažím zlepšit svou fyzičku v posilovně, ale kdo mě zná tak ví, že se mi to zatím moc nedaří. Nejspíš proto, že mám velmi rád naše pivko a obvykle jich pár na mém stole během raidu otočím

Ačkoliv mám fungujíci microfon na mumblu mě moc neuslyšíte, nejen proto, abych nerušil usínající přítelkyni, ale jsem spíš posluchovej typ.
Závěrem musím napsat, že budu ingame a k zastižení nejspíš až od 3.7., protože mě čeká pár docela těžkých zkoušet a tak jsem se rozhodl, že WoW odložím k ledu, abych zvýšil svoje šance. Beru to tak, že Vy tím získáte víc času k posouzení mé přihlášky.
Všem z DoA děkuji za přečtení.