Přihláška - Přijat

Přihláška - Přijat

Příspěvekod Goldinka - Balance » sob 23. čer 2012 14:47:47

Zdravím všechny,

Jméno mé postavy - Goldinka (Důvod tohoto zdánlivě trapného nicku je, že moje předešlé postavy na serveru Narnias byly Goldik a Goldomet)

Link na armory - http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia

Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi? - Ne, alta nemám žádného, i když bych si rád zahrál svého oblíbeného BM huntera, ale v budoucnu alta neplánuji.

Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš? - Main spec mám Balance, protože to je asi takové nejzáživnější a mám v Balance největší zkušenost. Off spec mám, jak feral (tank), tak i heal. Ale EQ do off specu je zatím modrej jak obloha a zelenej jak weed. Tankovat a healovat umím taktéž.

Pokořené instance - znalost taktik? - Tak jak už jsem psal, tak jsem hrál na serveru Narnias cca 3 roky. A za tu dobu jsem stihl dát všechny bosse až po brutalluse na kterém jsem si prowipoval také pár nervů. Takže taktiky znám víceméně všechny. Ale samozřejmě každá guilda má nějaké taktiky rozdílné, takže se bez problému dokážu přizpůsobit, ale nebo také i poradit.

Předchozí guilda - duvod odchodu z ní? - Předchozí guilda byla Absence of Choice v které jsem také doexpil. Důvod odchodu je takový, že proběhla nesmyslná hádka v které mě jeden nejmenovaný hráč slovně napadl, tak proběhla výměna slov a já usoudil, že s takovými lidmi se stýkat dále nechci. Jinak jsem nekonfliktní typ.

Vyhovujíci čas/dny pro raidování ? - Raidovat mohu vždy. Čas si rád udělám, pokud nebude na programu něco důležitějšího. Takže každý den a nejideálnější čas je cca od 18 : 00.

Máš možnost dostavit se na RL sraz? - Nebyl by problém, pokud bych nemusel jet přes celou ČR.

RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě, atd. - Je mi 16 let, bydlím v malé vesnice Rouchovany, která se nachází 5km od JE Dukovany. Studuji na SPŠ v Třebíči obor - Energetika (po prázdninách druhý ročník). Hraji fotbal, floorball a zkouším bojové sporty (MMA). Neměl bych to v mém věku psát, ale někdy se rád napiji a něco pokouřím (cigarety ne!). Wow beru jako odreagování a vyhánění nudy.

Důvod proč chci právě do této guildy? - Rád poznávám nové lidi a občas mi chybí progressování instancí. Můj sen ve WoW TBC je dát full clear instance SWP. Tak doufám a věřím, že to popřípadě spolu pokoříme.

Nakonec bych chtěl napsat, že preQ mám zatím jenom SSC a TK ... Na BT se bude pracovat a HS chybí Kael.
Goldinka - Balance

Re: Přihláška

Příspěvekod Alias » sob 23. čer 2012 14:57:37

prihlaska pekna udelala name dobry dojem .
ja si myslim ze pro aktivni SOVU by sa misto naslo tak sem PRO
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod bigtotem » sob 23. čer 2012 15:11:38

PRO, ak budu do konce dalsiho ID ked sa idu T5ky dodelanej BT
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

Příspěvekod Peterko » sob 23. čer 2012 17:34:56

přehledná příhlaška
PreQ: budou do konce dalsiho ID kdy se jde T5ky dodelanej BT(doufám že problém v tom nebude)
každopadně byl sem stebou aj swp trash teda když sem šel a je o mě zájem :lol:
za mě PRO Sova se chodí , ale chcu po tobě abys byl aktivní co to pujde proč pisnu klidně ve hře :)
Equip: co se týče EQ doladit se určitě dá a když tak mužem poradit :D
mno co víc jen držím ti palce a snad si zajdem aj swp trash 8-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Peterko

Class: Druid
Role: Heroe

Příspěvekod Nightsong » ned 24. čer 2012 0:03:28

,pre ale len pokial si dorobi rychlo preq a zapoji sa do farmenia h;yjal a bt aby nabral nejaky ten eq na progress...:-) ale myslim si, ze zapadne pekne....
Obrázek
Nightsong

Role: Queen

Příspěvekod Snor » ned 24. čer 2012 10:35:33

Doufám, že tě brzo uvidím na guild raidu. A pak si pokecáme o té hádce...:D
Snor

Role: člen

Příspěvekod Kainii » ned 24. čer 2012 10:41:49

Zatím v každé odpovědi, až na Snorovu, jsem našel nějakou chybku :D Či překlep.. :D
Nu.. Já jsem pro :)
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Deudermont » ned 24. čer 2012 11:13:19

čtvrtek -SSC
pátek - TK
sobota - Hyjal

Takže v neděli už všechny preQ, BT si rozpracuj tak, abys měl to SSC, pak TK, pak Hyjal.
Pokud bys tu některej den nebyl, domluv se s někým, aby ti lognul postavu.

Já jsem PRO, pokud si ty preQ udělá.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod pepples » ned 24. čer 2012 13:10:48

jsem pro za podmínky, ře si příští ID udělá všechny preQ
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Ifo » ned 24. čer 2012 13:29:32

balance sa hodi, hoc v guild su, ale na raidoch nejakosi chybaju . . . dokoncit preq a
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ifo

Class: Rogue
Role: Class Leader

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky