Milý Defenders,
jmenuji se Wildkiller
http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
Alti:
Yelle - 65.lvl dreanei paladin
Luthor - 48.lvl mage
- jejich vstup do guildy neni důležitý, protože za ně hraju opravu když už neni do čeho píchnout
Specky:
Mojí hlavní specializací je heal, mám i spell dmg equip na úrovni T4/T5. Mým snem je složit si i tankovací equip. Nepovažujte to ale za honbu za equipem, v žádném případě to neovlivní mojí aktivitu v guildě. Skládám si ho sám mimo čas raidování. Důvod je ten, že nejsem schopný doexpit si protecta (viz výše).
Raději hraju za heal, mám za něj i víc zkušeností, s radostí však retalentnu pokud to bude nutné, ale jako dmg mám zkušenosti jen při dělání daily na ostrově
Kde jsem byl:
Nejdále u Eredarek v SWP. Taktiky si pamatuji po Felmysta včetně. Ale to pro mě není důvod pro menší samostudium těsně před raidem.
Předchozí guilda:
Samaritan guild. Když jsem vstupoval, měl jsem o ní obrázek, že raidujou každý den. Není tomu tak. A já hledám aktivní guildu. Mimochodem už jsem si u hráče Etellwen zjistil, že raidujete každý den, nechci udělat stejnou chybu dvakrát
Happy three friends. Moje nejposlednejší guilda byla Samaritání, ale chci se tu taky zmínit o guildě, kde jsem nabral všechny zkušenosti a equip. Zhruba před rokem jsem přestal hrát wow, protože jsem se odstěhoval na místo, kde jsem neměl možnosti hrát. Tento handicap jsem ale překonal v listopadu 2011, jenže u HTF se toho hodně změnilo. Už to prostě nebylo ono, chtělo to nový start.
Vyhovující čas na raidy:
Online jsem dvakrát až třikrát týdně v podvečer až do noci, dokud je co dělat, jako třeba raidovat
Real Life sraz:
Naneštěstí nebudete mít možnost vidět toho ošklivýho kluka, který hraje za krásnou elfku měnící se ve stromeček nebo močičáčka. Nežiju totiž v Čechách a ani na Slovensku, nýbrž v Anglii.
Dobrovolně něco o mě:
Jmenuju se Wildkiller, jsem resto druid... Néé, dělám si legraci. Jmenuju se Peťa, je mi 24, jsem stydlivý a plachý. o to víc občas dovádim ve wow, samozřejmně i když jsem se bránil zuby nechty, tak trocha tý moudrosti na mě spadla, takže rozhodně nedělám ostudu a o to víc vážně beru raidy. Ve volném čase (kromě wow) chodím do fitka. A to je všechno, jsem nenáročnej
Děkuji za Váš čas a těsím se na každodenní kontrolu rozsudku nad mou přihláškou
bye
přihláška (resto druid) - Přijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: přihláška (resto druid)
hele na armory koukam ze mas spell DMG EQ kdyby si chodil za balance tak si myslim ze budou snad vsichni PRO za heala nevim ted jsme nabrali dalsiho restaka a za balance se o tebe budem prat...
- alandrarcy
- Class: lock
- Role: asi deffender.. :-)
Přihláška se mě fakt líbí, takže u mě sis opravdu přilepšil..
No a ten eq na Balance není k zahození a balančáky potřebujeme jako sůl.. Ale to už je spíše na tobě a na domluvě.
Jinak jsem pro i za toho resťáka, přeci jen, můžu jít do toho balance když budou resťáci a když nebudou, bude se nám hodit
PRO
No a ten eq na Balance není k zahození a balančáky potřebujeme jako sůl.. Ale to už je spíše na tobě a na domluvě.
Jinak jsem pro i za toho resťáka, přeci jen, můžu jít do toho balance když budou resťáci a když nebudou, bude se nám hodit
PRO
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
čichám, čichám fajn člověka
přihláška mě zaujala natolik, že se ani neohlížím na to, za co hraješ a jaký máš eqip
jsem určitě PRO
přihláška mě zaujala natolik, že se ani neohlížím na to, za co hraješ a jaký máš eqip
jsem určitě PRO
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
Ume mas za tu peknu prihlasku velke +.
No ja jelikoz nejaktivnejsi RL a jeden z druidu co se o ne nejak stara ti muzu rect tohle. Sova Urcite. Resto no nekdy je jich moc, nekdy zadny jako vcera takze myslim ze i jeden strom by se tam jeste vlezl.
Ja jsem PRO
No ja jelikoz nejaktivnejsi RL a jeden z druidu co se o ne nejak stara ti muzu rect tohle. Sova Urcite. Resto no nekdy je jich moc, nekdy zadny jako vcera takze myslim ze i jeden strom by se tam jeste vlezl.
Ja jsem PRO
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
PRO, už jenom kvůli pěkný přihlášce Preq máš všechny? Hádam, že když jsi byl u HTF tak asi jo, ale z toho balance eq co máš na armory to neni poznat
Myslim, že když se necháš fenkou pěkně označkovat, tak nebude problém hrát za stromek... příde mi, že všichni druidi u nás si skládají sova-equip.
Myslim, že když se necháš fenkou pěkně označkovat, tak nebude problém hrát za stromek... příde mi, že všichni druidi u nás si skládají sova-equip.
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
já jsem pro za stromeček i za sovu (když budeš sova budeme se o tebe rvát )
preQ nejspíš budeš mít všechny, příhlaška dobrá
preQ nejspíš budeš mít všechny, příhlaška dobrá
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
Za mě PRO už jen z prvního dojmu z přihlášky... btw radši bych tu viděl za toho balance.. předci jen jsme tu teď rdruida nabrali a těch balančáků je vážně akutní nedostatek...
Treebeard is my bitch!
-
Muse - Příspěvky: 23
- Class: Druid
- Role: Defender
Moc hezká prihlaska.. ) Ocividne si si dal zalezat.. Ako pise Narttu, cicham fajn cloveka A tej stydlivosti sa podla mna u nas zbavis..inak to ani nejde
Pokial mas vsetky preQ, eq sa da dobrat skoro ihned.. Ozdobime ta nejakými T6tkami a potom hurá na progress, sova je velmi ziadana poslednou dobou.. Ale ani ako kvalitný stromecek by si sa podla mna nestratil..
KRALOVNA HOVORI - PRE
Pokial mas vsetky preQ, eq sa da dobrat skoro ihned.. Ozdobime ta nejakými T6tkami a potom hurá na progress, sova je velmi ziadana poslednou dobou.. Ale ani ako kvalitný stromecek by si sa podla mna nestratil..
KRALOVNA HOVORI - PRE
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
Nejhezci prihlaska jakou jsem tady videl... U me mas PRO
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
• Stránka 1 z 2 • 1, 2