Ahoj.
Pár základních informací o mně.
* Nick postavy:
Novodur
- armory: http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Novodur&realm=Insomnia
* Alti:
mám, chtěl bych přejít s altem Igni (4*T6 fire mág). Se zbytkem uvidím podle toho, jaké to u vás bude. Chci hrát prioritně s Novodurem a chci hrát jen v této gildě.
Pokud by chyběl klíčový člověk do raidu na SWP progress, jsem ochoten rlg na Igniho.
* Main spec:
Arcane.
Jinak velké zkušenosti s fire mágem. Arcane jedu z důvodu změny a porovnání dmg oproti fire.
* PreQuesty:
TK, SSC
* Pokořené instance:
vše po Kalegoce v SWP (včetně) s mágem.
* Předchozí guildy - důvody odchodu:
1.Amanare - (před dvěmi lety) - vedení nabíralo lidi bez ohledu na kvalitu, což vyhnalo spolehlivé a osvědčené lidi, se kterými jsem si tam rozuměl. Pak už to byla taková anarchie, která prorostla až do vedení.
2.Mystiq Paradise - vedení to zabalilo + lidi dávali často přednost hře za alty v jiných gildách (málokdy se poslední dobou něco složilo)
* Vyhovující čas/dny pro raidování ?
Kdykoliv, pokud mi do toho něco nevleze z RL. Pokud chci hrát, čas si udělám.
* Máš možnost dostavit se na RL sraz?
Ano.
* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd.. )
Muž , věk 25+ , wow hraju 4 roky, mám herní zkušenosti se všemi classami, kromě locka, priesta a roguny.
Mám rád srandu, rád hraju s lidmi, co umí.
Nemám rád nehlášené AFKery a lidi, co ostatním kazí hru.
Přihláška - mág Novodur / Přijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Přihláška - mág Novodur
Tak první + je za to, že jsem si zrovna stěžoval, že si skoro nikdo neumí dát na forku nick jako ve hře
Další + máš to že chceš k nám a nebudeš hrát i jinde, ale zajímalo by mě co tě přivedlo zrovna k nám.
Teď -, chybí preQ, ale to se dá oželet, příští id se jdou T5 takže preQ bys mohl dodělat..
Ale zajímalo by mě, proč si vlastně děláš druhého mága.. TO porovnáváš tím způsobem že prostě jedna postava arcane a druhá fire? Zajímavé..
Další + máš to že chceš k nám a nebudeš hrát i jinde, ale zajímalo by mě co tě přivedlo zrovna k nám.
Teď -, chybí preQ, ale to se dá oželet, příští id se jdou T5 takže preQ bys mohl dodělat..
Ale zajímalo by mě, proč si vlastně děláš druhého mága.. TO porovnáváš tím způsobem že prostě jedna postava arcane a druhá fire? Zajímavé..
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
ja by som bol PRO,, btw ak sa mi zapaci aj s inymi postavami??, mena postav???
- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
Ja myslim toteme ze dokud nebude chtit tak to v zadnem pripade rikat nemusi. Vzdyt kazdej ma pravo na nejake to tajemstvi
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
Druhého mága jsem udělal, protože:
1/si myslím, že gnóm je pro mága lepší char
2/na Ignim mám repku Scryers a nehodlal jsem se pachtit s předěláváním na Aldor kvůli SSO necku.
3/když mi nepřijde Arcane lepší, nemusím retalentovat ani regemovat apod., jen relognu.
Mí altové nestojí za zmínku, protože buď nejsou lvl 70, mají slabý eq anebo mě momentálně nebaví za ně hrát.
Používám je teď max. na farmení příp. crafting.
Vybíral jsem mezi Samaritány a vámi, protože progresujete podobně cca Brutaluse, ale chodíte i T5, kde bych mohl dohnat eq. rozdíl s Novodurem.
Rozhodující + byl systém lootu EPGP.
Malé + bylo, že jsem se potkal s pár hráči od vás v HC a nepamatuju si, že by byl s někým problém.
1/si myslím, že gnóm je pro mága lepší char
2/na Ignim mám repku Scryers a nehodlal jsem se pachtit s předěláváním na Aldor kvůli SSO necku.
3/když mi nepřijde Arcane lepší, nemusím retalentovat ani regemovat apod., jen relognu.
Mí altové nestojí za zmínku, protože buď nejsou lvl 70, mají slabý eq anebo mě momentálně nebaví za ně hrát.
Používám je teď max. na farmení příp. crafting.
Vybíral jsem mezi Samaritány a vámi, protože progresujete podobně cca Brutaluse, ale chodíte i T5, kde bych mohl dohnat eq. rozdíl s Novodurem.
Rozhodující + byl systém lootu EPGP.
Malé + bylo, že jsem se potkal s pár hráči od vás v HC a nepamatuju si, že by byl s někým problém.
- Návštěvník
na zkousku PRO, ale na raid musi poradne posluchat jinak -EP nebo +GP a kdyz se nebude chovat slusne a pekne to nebude tocit tak jak jinak kicknout se da vzdy zame mas ZELENU
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
Aliasi, tak samozřejmě, že musí dodržovat pravidla, ale přece kladem důraz zase na kolektiv, takový malý vyhrožování sis mohl odpustit, ještě k tomu když jsi četl tohle :
PRO
Uzavřu to zítra odpoledne / večer.
Muž , věk 25+ , wow hraju 4 roky, mám herní zkušenosti se všemi classami, kromě locka, priesta a roguny.
Mám rád srandu, rád hraju s lidmi, co umí.
Nemám rád nehlášené AFKery a lidi, co ostatním kazí hru.
PRO
Uzavřu to zítra odpoledne / večer.
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
jasne to bylo jen tak jinak pohoda
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
• Stránka 1 z 2 • 1, 2