drudík ;) - Přijat

drudík ;) - Přijat

Příspěvekod metlosh13 » pát 08. čer 2012 16:00:42

Dobrý den,chtěl bych zažádat o členství ve vaší guildě :) .

Můj main se jmenuje Cittrussak http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia , můj hlavní alt je asi resto shamík Moriarty (do guildy bych s ním asi nešel - zajdu za něj občas jěn nějaký to BGčko / arénku , tkaže bych jen zabíral místo :( ).

Main spec mam resto , off feral (tank i dps) ... radši hraju za resťáka ;) a asi za něj i víc umim.

Tak pokořené instance na MystiQu jsou po BT ( krom Ilidana) ... taktiky bych měl většinou znát , ale občas se raději zeptam a oprášim si je ( abych nebyl důvodem WIPU ) - neni problém si některé taktiky dostudovat ;) .

Předchozí guildy byli Samaritáni .. odešel jsem z ní už před nějakým časem ( dával jsem si pauzu ;) ) a moc se mi tam už nelíbil kolektiv :( .

Raidovat můžu skoro kdykoliv (teda pokud nejsem na nějaké akci atd :D ).
Na RL srazy by možnost dostavit se určitě byla, když bude v nějakém dobrém datumu .

A nakonec něco o mně - Jmenuji se Aleš , je mi 15 let a chystám se do prváku na elektro do Písku ( s docela dobrym průměrem 1.21) =) rád sportuju, používam skype :D a strašně rád používam smajlíky v každý 2. větě :D ;). To by mělo být snad vše ( snad jsem se moc nerozepsal :D ).
metlosh13

Re: drudík ;)

Příspěvekod bigtotem » pát 08. čer 2012 16:02:08

co balance/ tank eq?
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

Příspěvekod pepples » pát 08. čer 2012 16:11:42

myslím, že jeden r. druid by se u nás ještě uživil.. sice někdy je healeru až moc a někdy chybějí (viz. hyjal včera)
tak kyby jsi měl jako off spec balančáka za kterýho bys mohl chodit když by bylo moc healerů nejsem proti.. jinak.. přihláška dobrá, a zdáš se jako fajn člověk tak jsem pro
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod metlosh13 » pát 08. čer 2012 16:27:40

na balanceho nejaký eq mam (HC,BoJ,ZA atd) a na tanka je tam eq na úrovni t5/t6
metlosh13

Příspěvekod Alias » pát 08. čer 2012 16:56:16

hele sa sovu jsem pro a za tanka PROTI! do tankovani se me uz nikdo srat nebude :lol: :lol: :lol: , sova PRO takze se rozhodni, jelikoz CL druidu neni tak je to na tobe co chces hrat ,ale tanku je tu 3 prdele , stromu taky jen sova zadna :((

kdybys me nejaky dotaz /W Alias nebo nekoho z mojich altu
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod Tyiala » pát 08. čer 2012 16:58:47

V úvodu bych chtěl říct, že se mi líbí tvoje přihláška :). Je vidět, že ses trošičku zamyslel předtím, než jsi začal psát.

Ačkoliv si myslím, že resťáků je tu dost, stává se, že je najednou jako po požáru (strom nevidíš).

Z tvé přihlášky vyplývá, že nejsi blbec, a přesně takové lidi potřebujeme! :D

Budu rád, když se k nám přidáš ;)

PRO
Tyiala

Class: Druid
Role: Defender

Příspěvekod Nightsong » pát 08. čer 2012 17:14:15

:twisted: Resto / Balance PRE

Feral tank.. PROTI ja, Alias, Peterko si budeme náš revír strážiť, viď kluci? :D
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod metlosh13 » pát 08. čer 2012 17:18:44

díky :-) ... ( do tankování se ani moc pouštět nechci ;) , jen v opravdu velké nouzi )
metlosh13

Příspěvekod Cauliflower » pát 08. čer 2012 17:32:28

Já jsem z Blatný :D PRO
Cauliflower

Class: Warrior
Role: Heroe

Příspěvekod alandrarcy » pát 08. čer 2012 17:39:35

heey velky pro... jdes na elektro do písku ?? tak to budes na stejny skole jako ja.. a druid se taky hodi healu je porad malo a pokud mas EQ na balance tak by jsme te vyuzily i za tu sovu
Obrázek
alandrarcy

Class: lock
Role: asi deffender.. :-)

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky