Dobrý den,chtěl bych zažádat o členství ve vaší guildě .
Můj main se jmenuje Cittrussak http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia , můj hlavní alt je asi resto shamík Moriarty (do guildy bych s ním asi nešel - zajdu za něj občas jěn nějaký to BGčko / arénku , tkaže bych jen zabíral místo ).
Main spec mam resto , off feral (tank i dps) ... radši hraju za resťáka a asi za něj i víc umim.
Tak pokořené instance na MystiQu jsou po BT ( krom Ilidana) ... taktiky bych měl většinou znát , ale občas se raději zeptam a oprášim si je ( abych nebyl důvodem WIPU ) - neni problém si některé taktiky dostudovat .
Předchozí guildy byli Samaritáni .. odešel jsem z ní už před nějakým časem ( dával jsem si pauzu ) a moc se mi tam už nelíbil kolektiv .
Raidovat můžu skoro kdykoliv (teda pokud nejsem na nějaké akci atd ).
Na RL srazy by možnost dostavit se určitě byla, když bude v nějakém dobrém datumu .
A nakonec něco o mně - Jmenuji se Aleš , je mi 15 let a chystám se do prváku na elektro do Písku ( s docela dobrym průměrem 1.21) =) rád sportuju, používam skype a strašně rád používam smajlíky v každý 2. větě . To by mělo být snad vše ( snad jsem se moc nerozepsal ).
drudík ;) - Přijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: drudík ;)
co balance/ tank eq?
- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
myslím, že jeden r. druid by se u nás ještě uživil.. sice někdy je healeru až moc a někdy chybějí (viz. hyjal včera)
tak kyby jsi měl jako off spec balančáka za kterýho bys mohl chodit když by bylo moc healerů nejsem proti.. jinak.. přihláška dobrá, a zdáš se jako fajn člověk tak jsem pro
tak kyby jsi měl jako off spec balančáka za kterýho bys mohl chodit když by bylo moc healerů nejsem proti.. jinak.. přihláška dobrá, a zdáš se jako fajn člověk tak jsem pro
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
na balanceho nejaký eq mam (HC,BoJ,ZA atd) a na tanka je tam eq na úrovni t5/t6
- metlosh13
hele sa sovu jsem pro a za tanka PROTI! do tankovani se me uz nikdo srat nebude , sova PRO takze se rozhodni, jelikoz CL druidu neni tak je to na tobe co chces hrat ,ale tanku je tu 3 prdele , stromu taky jen sova zadna (
kdybys me nejaky dotaz /W Alias nebo nekoho z mojich altu
kdybys me nejaky dotaz /W Alias nebo nekoho z mojich altu
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
V úvodu bych chtěl říct, že se mi líbí tvoje přihláška . Je vidět, že ses trošičku zamyslel předtím, než jsi začal psát.
Ačkoliv si myslím, že resťáků je tu dost, stává se, že je najednou jako po požáru (strom nevidíš).
Z tvé přihlášky vyplývá, že nejsi blbec, a přesně takové lidi potřebujeme!
Budu rád, když se k nám přidáš
PRO
Ačkoliv si myslím, že resťáků je tu dost, stává se, že je najednou jako po požáru (strom nevidíš).
Z tvé přihlášky vyplývá, že nejsi blbec, a přesně takové lidi potřebujeme!
Budu rád, když se k nám přidáš
PRO
- Tyiala
- Class: Druid
- Role: Defender
Resto / Balance PRE
Feral tank.. PROTI ja, Alias, Peterko si budeme náš revír strážiť, viď kluci?
Feral tank.. PROTI ja, Alias, Peterko si budeme náš revír strážiť, viď kluci?
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
díky ... ( do tankování se ani moc pouštět nechci , jen v opravdu velké nouzi )
- metlosh13
Já jsem z Blatný PRO
- Cauliflower
- Class: Warrior
- Role: Heroe
heey velky pro... jdes na elektro do písku ?? tak to budes na stejny skole jako ja.. a druid se taky hodi healu je porad malo a pokud mas EQ na balance tak by jsme te vyuzily i za tu sovu
- alandrarcy
- Class: lock
- Role: asi deffender.. :-)
• Stránka 1 z 2 • 1, 2