1. Meno a Level postavy.
Meno : Marielle , lvl 70 : Armory : http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
2. Aká rasa a clasa .
Rasa : Draenai , Clasa : Shaman
3. Alti.
Altou nemám žiadných no plánujem si vvyexpiť Mága
4. Raidovacie skúsenosti a preQ.
PreQ : SSC + na TK mi chýba Magnet a Arca HC , na HS mi chýba to TK , Skúsenosti .. no tak taktiky poznám skoro všetky aš po brutallusa.
5. Prečo som si vybral práve DoA ?
Pretože chcem spoznať nových ludí , chcem niečo pre tu guildu spraviť ,
6. Čo očakávam od guildy ?
Od guildy očakávam prijatelske jednanie , a že sa podelíte o vaše skúsenosti .
7.Ako často sa venujem svojej postave.
Svojej postave sa venujem vo volnom čase.
8.Osobné informácie .(Vek, záluby)
Tak zachvílu budem mať 15 . Chodím ešte do základky . Mám rád šport a zabávanie sa s priateľmi. To je asi všetko čo by som napísal . Dúfam že ma prímete medzi seba . S pozdravom Marielle .
Prihláška / Nepřijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Prihláška
no kdyz dodela hned preQ aspon na to TK a hyjal a BT jestli ma rozdelane nevidim skoro zadny problem zatim neutra
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
Takže ... přihláška fuj, eq fuj, sockety fuj, enchanty neexistují, takže fuj, preQ fuj. Jasně PROTI
- Cauliflower
- Class: Warrior
- Role: Heroe
jsem PRO
Pohovořil sem s ním a zda se být v poho, to co a jak má udělat sme si taky řekli
CO se tyče EQ není to sláva ale vždy se da s tím něco udělat
Echanty:určítě by tam mohli být(doufám že nějaky tam být budeš , myslám tím co tam ma R shaman mýt )
PreQ:když dodělaš na to TK aj tak myslím si že pak na HYjal(tk) by se mohlo zajít a slibil my jěstě ze na tom víc zapracuje(tím myslim doděla TK,Hyjal a BT)
K příhlasče nevím nezdá se mi nějak hnusná
Sockety:urcitě si dej nějaky lepší
Proč ho nevzít na zkušebku (myslím si že jěstě jeden se hodí)
a když neuděla co ma existuje Kick, a počítejte kolik nás tu bue o prazdninách s tím
jen do toho a pište něco jestli máte proti co sem napsal
Pohovořil sem s ním a zda se být v poho, to co a jak má udělat sme si taky řekli
CO se tyče EQ není to sláva ale vždy se da s tím něco udělat
Echanty:určítě by tam mohli být(doufám že nějaky tam být budeš , myslám tím co tam ma R shaman mýt )
PreQ:když dodělaš na to TK aj tak myslím si že pak na HYjal(tk) by se mohlo zajít a slibil my jěstě ze na tom víc zapracuje(tím myslim doděla TK,Hyjal a BT)
K příhlasče nevím nezdá se mi nějak hnusná
Sockety:urcitě si dej nějaky lepší
Proč ho nevzít na zkušebku (myslím si že jěstě jeden se hodí)
a když neuděla co ma existuje Kick, a počítejte kolik nás tu bue o prazdninách s tím
jen do toho a pište něco jestli máte proti co sem napsal
- Peterko
- Class: Druid
V tom případě můžeme přihlášky zrušit, máme pravidlo že musí mít preQ na BT a Hyjal, nemá ani na TK. Podle mě jsme guilda, co si může lidi vybírat Jestli se ti chce běhat Magnet s Grullem, fajn, ale se mnou nepočítej.
- Cauliflower
- Class: Warrior
já sem taky proti a naprosto souhlasím s caulim.. nemá preQ, nemá eq, sockety, enchy nic... podmínka je přece preQ Hyjal a BT popř. aspon rozpracované a min. t5 eq..
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
Klidně bych vzal člověka, co nemá preQ na Hyjal ani BT, už jsme to tak několikrát udělali, tyhle preQ si dodělají hnedka...
Ale on nemá ani ty T5 dokončený, to se mi nelíbí. Jsou tu guildy, který T4 chodí, na arca nepotřebuje ani guildu.
Nejsem pro zkušebku, jsem pro to, aby si podal přihlášku jinam. Dodělal si preQ na T5, klidně i na Hyjal a BT (ale to už může u nás), třeba si i trošku vylepšil ten equip, a během června to zkusil znovu u nás.
Myslím, že dodělat preQ a možná i vzít nějakej ten item bude mnohem jednodušší v takové absence of choice, než u nás, když jsem před týdnem (možná dvouma) napsal do gemu T4, nenapsalo se tam ani 10 lidí.
Takže PROTI.
Ale on nemá ani ty T5 dokončený, to se mi nelíbí. Jsou tu guildy, který T4 chodí, na arca nepotřebuje ani guildu.
Nejsem pro zkušebku, jsem pro to, aby si podal přihlášku jinam. Dodělal si preQ na T5, klidně i na Hyjal a BT (ale to už může u nás), třeba si i trošku vylepšil ten equip, a během června to zkusil znovu u nás.
Myslím, že dodělat preQ a možná i vzít nějakej ten item bude mnohem jednodušší v takové absence of choice, než u nás, když jsem před týdnem (možná dvouma) napsal do gemu T4, nenapsalo se tam ani 10 lidí.
Takže PROTI.
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
souhlasím s Deudermontem, zkus si ty preq udělat jinde, Equip pak u nás nebude zas až tak těžké nabrat. Navíc na prázdniny bude lidí ubývat. Tak pospěš ať už tady tu přihlášku vidím za pár ID s full preQ! zatím PROTI
-
Liduska - Příspěvky: 30
- Class: mage
- Role: háj komandr
po dlouhem premysleni a uvahach a vyjadreni nekterich clenu guildy Souhlasim s nasi ruzovou kralovnou :) tak za 2 -4 ID tu chceme vydet prihlasku kde budes met aspon preQ po hyjal na BT ti bude chybet napr 1cka v hyjel to je prijatelne eq T5+ osocketovane o enchatovany ! GL jinde tak ze z Neutral na PROTI
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
Akože toho magneta by som mohol zbehnuť s WW partou a ten arcaatraz tiež . A ešte jedno ... nemám v zviku ísť do guildy nabrať daake itemy a potom ísť do lepšiej . Takže ak si už vyberiem guidlu tak to musí byť niečo viac aby som leavol napr. neaktivnosť ludí .. A tie sockety +Ench sa dajú spraviť len nato niesu práve teras financie ..
- Marielle
• Stránka 1 z 2 • 1, 2