Přihláška / Přijat

Přihláška / Přijat

Příspěvekod combat roguna » stř 23. kvě 2012 10:35:40

Ahoj, tak at se nenudíte posílám vám sem jednu novou přihlášku.

Nick postavy: Theory (bude rename a zaplacen chirurg - vysvetlim níže)

Alti - To je věc, proč jsem váhal jestli přihlášku podat. Nebudu tu z lidí dělat blbce a bulíkovat vám cosi kdesi. Mam "PVE" i "PVP" (:d) maina u WoA. Raidy se tam chodí dvakrát týdně max a zbytek týdne sem volnej pro různý akce. Pokud to bude problém pro nepřijetí, tak to rozhodně chápu. Rogunu jsem si sehnal, jelikož roguna byl muj první char a první 70ka kterou jsem kdy vyexpil a mam k ní blízko.

Main spec je combat roguna :d

Pokořené instance - znalost taktik po KJ včetně.

Předchozí guilda - duvod odchodu z ní? K tomu jsem se vyjádřil o tři otázky výše.

Vyhovujíci čas/dny pro raidování ? Je mi to jedno, jen asi ne čtvrtek a občas víkendy (RL "povinnosti").

Máš možnost dostavit se na RL sraz? :) No, pokud by byl o mě zájem :D

RL info - Tak jsem jistej pán ze Severočeského kraje jehož věk se blíží k číslu 23, mezi koníčky patří hokej a grafika. Za které i vydělávám korunky.
combat roguna

Re: Přihláška

Příspěvekod Liduska » stř 23. kvě 2012 12:19:15

Je fajn, že si to, že je to pouze alt uvedl na rovinu. Těžko říct jestli mezi námi budeme chtít pouze "příživníka" od Woa.
Na druhou stranu máš asi hodně zkušeností, taktiky znáš a přijdeš mi jako rozumný člověk.
Za mě NEUTRAL
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Liduska

Class: mage
Role: háj komandr

Příspěvekod Cauliflower » stř 23. kvě 2012 12:21:06

Myslím, že super, něco jako "vyžírání" eq, o tom u nás nemůže být řeč s tvojí rogunkou a myslim, že výpomoc se vždycky hodí. PRO
Cauliflower

Class: Warrior
Role: Heroe

Příspěvekod Ifo » stř 23. kvě 2012 14:15:46

no na tej rogune s nickom Theory eq ma celkom fajn, ja osobne nemam nic proti tomu ze je to alt z woa, problem by som videl jedine v tom, ze asi vsetky guildy raiduju od stvrtka do nedele hlavne instance
mna by zaujimalo, ze preco chces k nam s roguom
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ifo

Class: Rogue
Role: Class Leader

Příspěvekod Deudermont » stř 23. kvě 2012 16:13:22

Pokud nemůžeš čtvrtky a víkendy tak bys u nás chodil asi jen pátky :D T6 totiž chodíme právě čtvrtek-neděle. Takže k nám asi ne.
Ovšem, pokud by sis to nějak zařídil, nebo mohl aspoň ten pátek-neděle proč ne, taková náhrada za kremla, snad lepší :D
Jsem pro.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod combat roguna » stř 23. kvě 2012 18:42:20

Zkusim odpovědět na vše.

S rogunem se k vám hlásim, protoze nic jiného nemám. Nemám rád nálepky alt alt.. Doteď pro mě byly dvě postavy akorát.. obě jsem bral jako main.. jak jsem psal v příhlašce jednou jedu jen pve a druhou (skoro) jen pvp. Rogunem se k vám hlásim proto, že ho nechci dávat do woa, ale chci poznat nové lidi a chodit za rogunu plnohodnotně raid. Sám na raidu nějak neuznávám chození altů apod.

Co se týče raidovacích časů, tak se to nedá říct kdy jo, kdy ne. Třeba tento víkend vč. pátku jsem mohl. Jen by mi vyhovovalo nejakej den prostě jít za jine postavy neco jine - proto jsem to i napsal na rovinu, než se pak vymlouvat, že musim jít na dvě hodiny na záchod, nebo já nevim co. Nemůžu prostě říct, v pátek budu tady, v sobotu tamhle. Zvlášť, když ted začíná léto a prázdninové období.
combat roguna

Příspěvekod Deudermont » stř 23. kvě 2012 19:28:31

Jasně, nepoaždujeme aktivitu na všech raidech...
Na rovinu jsme ti řekli, kdy hlavně chodíme, na tobě je jak moc ti to vyhovuje.
Takže, pokud jsi nezměnil názor počkáme do zítřejšho odpoledne, pak přihlášku uzavřem.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod bigtotem » čtv 24. kvě 2012 7:06:07

Neutral
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

Příspěvekod Hypnotica » čtv 24. kvě 2012 11:56:06

Vzhledem k tomu, žes řekl na rovinu, že jsi z WoA, a máš tam pěkný eq, tak PRO. Jenom nečekej, že se každý den něco složí, půlka guildy teďka maturuje/má zkouškový :(
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Peterko » čtv 24. kvě 2012 12:33:53

PRO
co říct asi nic vše my jaksi vyžrali :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek