Zdravíčko lidi, posílám Vám přihlášku k příjmutí do guildy
1. Kria Priest lvl 70
2. Alta žádného nemám, možná v budoucnu budu plánovat
3. Mainspec mám Shadow kde mám průměr t4-t5
+ Offspec mám na Heal, ale o tom se moc rozepisovat nebudu
4. Zatím jsem se dostal nejdál k pokoření SSC , TK a ZA , to byly doby, když sem hrával v DoA
5. Jako předchozí guilda byla právě DoA myslím že si někdo ještě možná bude pamatovat můj nick, bohužel sem to přestal hrát, když sem se zasekl na pre Q na BT a HYJAL, tudíž mě guilda vyhodila ze neaktivitu
6. Čas na raidy si najdu z 99% vždy , když bude potřeba . Je to jen o domluvě
7. Jak sem psal předtím je to jen o domluvě kdy bude, pokud bude čas, tak se určitě ukážu
8. Jinak je mi 18 let jmenuju se Dan a jsem z Letohradu, to je takové krásné útulné městečko v orlickém podhůří, 3. rokem studuji průmyslovku takže čas si prostě najdu skoro vždy
Zatím se mějte a doufám v kladnou odezvu zdar a sílu !
Kria- SH priest / Přijat
• Stránka 1 z 1
Re: Kria- SH priest
no SH prejsty mame tedka 2 docela dost aktivni oba v T6 eq tak nwm jestly by se tam na raidech naslo pro tebe misto mozna jo no zatim sem NEUTRAL uvidime jak se vyjadri ostatni
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
No, je fakt že když se chodí na 2 spell dmg grupy a jednu heal, tk se tři neztratíte. Správnej spelldmger by asi řekl: 4ím víc SHpriestů tím líp, aspoň vždycky nějakej bude." Ale, bez preq? Hm, aby to zase nedopadlo jako minule, zasekl jsem se u Preq na Hyjal a BT.
Můj názor, proč ne, ale s nějakým limitem na dodělání těch prequestů- historie se nemusí opakovat zbytečně dvakrát, že?
Můj názor, proč ne, ale s nějakým limitem na dodělání těch prequestů- historie se nemusí opakovat zbytečně dvakrát, že?
- Elenae
- Class: Hunter
- Role: Class Leader
Moc se mi nelíbí, že to nemá dosocketovaný...
A ench na wristech +12 strenght :-O
Mně ten nick něco málo říká, ale opravdu jen málo, a to mám na nicky pamatováka.
Nejsou dodělaný reputace, nevidím enchy na ramenou ani headce.
Nejsem žádnej odborník na priesty, ale podle mého by se tam dalo dost věcí ještě vylepšit, dost věcí vylepšit, na tkerý by nepotřeboval ani guildu. Back z KZ a trinket za bojky by mu tky neublížil.
Byl bych spíš pro to, aby si našel místečko v nějaké guildě, která má k T5 blíž než my, aby si dodělal reputace, doladil si malinko equip, zažil si zase PvE a pak si podal přihlášku znovu. Někdy v průběhu července.
Takže ano, ten priest na to má, ale ne v momentálním stavu, je potřeba několik věcí doladit.
Ty preQ by si mohl taky dodělat, nebo aspoň trošku víc nakousnout v nějaké T5 guildě, například absence of choice, i když tam jsou někteří strašní Ale mohl by to pár týdnů vydržet.
A ench na wristech +12 strenght :-O
Mně ten nick něco málo říká, ale opravdu jen málo, a to mám na nicky pamatováka.
Nejsou dodělaný reputace, nevidím enchy na ramenou ani headce.
Nejsem žádnej odborník na priesty, ale podle mého by se tam dalo dost věcí ještě vylepšit, dost věcí vylepšit, na tkerý by nepotřeboval ani guildu. Back z KZ a trinket za bojky by mu tky neublížil.
Byl bych spíš pro to, aby si našel místečko v nějaké guildě, která má k T5 blíž než my, aby si dodělal reputace, doladil si malinko equip, zažil si zase PvE a pak si podal přihlášku znovu. Někdy v průběhu července.
Takže ano, ten priest na to má, ale ne v momentálním stavu, je potřeba několik věcí doladit.
Ty preQ by si mohl taky dodělat, nebo aspoň trošku víc nakousnout v nějaké T5 guildě, například absence of choice, i když tam jsou někteří strašní Ale mohl by to pár týdnů vydržet.
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
zelená ak si dorobis preq toto id ako sa idu t5
- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
Vzal bych ho v Pondeli a Utety SSC a TK, + dalsi tyden skusebka. Pokud bude aktivni a uvidim ze chodi aktivne dungy na ty repky a equip. Nevidim v tom problem. Preci jen u nas jak repku tak gear udela rychlejc jak v nejake T5 guilde. A Shadow priest se hodi vzdy. Za me PRO na zkousku
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
tak když jsou na příští týden v plánu t5 tak nevidím problém ho na zkoušku vzít..když si to dodělá ok..když ne tak pápáá
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
PRO - na SSC a TK aby ukázal čo vie + podmienka dorobiť si nejaké tie enchy, tie vážne vybíjaju zrak...
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
Nebudeme to protahovat PŘIJAT.
Tak jak rychle jsme tě přijali, tak rychle poletíš, pokud nebudeš makat a makat, ty enchy a sockety si doděláš ještě před T5, nechci, aby jsi nám dělal ostudu
Rozpracuj si BT tak, aby ti to ID stačilo na dodělání nejen Hyjalu, ale i BT, pak si BT doděláš další ID zabitím winterchilla.
Tak jak rychle jsme tě přijali, tak rychle poletíš, pokud nebudeš makat a makat, ty enchy a sockety si doděláš ještě před T5, nechci, aby jsi nám dělal ostudu
Rozpracuj si BT tak, aby ti to ID stačilo na dodělání nejen Hyjalu, ale i BT, pak si BT doděláš další ID zabitím winterchilla.
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 1 z 1