Prihláška - protect paladin - Nepřijat
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prihláška - protect paladin
Bratranec jde jeden raid za mesic a to jeste možna všchna ta aktivita je moje
- Menethil
- Class: Warlock
- Role: ně(i)kdo
peplesi stale nechapes,,oka mozno sa jeden raid koli nim rozpadol,,ale čo nepovieš kolkokrát sa šiel progres vdaka tym ludom,,kolkokrat sa zlozil raid vdaka nim,,hmm,,
- molekulus
- Class: druid
- Role: defender
No Fishi, trochu tě opravim - Quotovi zas tak tankování nevadí, vadí mu chodit za holy. Kdyby nechtěl tankovat, tak by snad nebral legy z Kalecgose.
Dandach mi pořád whispuje, jak to nefér, že nemůže za prota na toho a tamtoho bosse (o Kalecovi bych si s tebou ještě ráda promluvila) a teď máme brát dalšího protadina? Aby si za něj nemohl zahrát už vůbec?
Meluzínu neznam, jenom každou chvíli slyšim, jak se mu na mumblu posmíváte - a najednou ho chcete mezi sebou, nechápu. Jediný subjektivní důvody jsou ty, že chci, aby na bosse tankovali naši tankové, a tudíž z nich brali eq. Ano, on sice nic nevezme, ale stejně tak nic nevezme náš tank, který musel jít za dpsko. I tak už často máme třeba i 4 tanky na bosse, kde potřebujeme 1 nebo 2. Nehledě na to, že většinu našich tanků to fakt baví (Pete) a často se k tankování ani nedostanou.
Takže ano, budu pro, pokud se Meluzína spokojí s tankováním Hyjal/BT trashe, a na bosse ať chodí za balančáka, ID tam mít určitě nebude.
Dandach mi pořád whispuje, jak to nefér, že nemůže za prota na toho a tamtoho bosse (o Kalecovi bych si s tebou ještě ráda promluvila) a teď máme brát dalšího protadina? Aby si za něj nemohl zahrát už vůbec?
Meluzínu neznam, jenom každou chvíli slyšim, jak se mu na mumblu posmíváte - a najednou ho chcete mezi sebou, nechápu. Jediný subjektivní důvody jsou ty, že chci, aby na bosse tankovali naši tankové, a tudíž z nich brali eq. Ano, on sice nic nevezme, ale stejně tak nic nevezme náš tank, který musel jít za dpsko. I tak už často máme třeba i 4 tanky na bosse, kde potřebujeme 1 nebo 2. Nehledě na to, že většinu našich tanků to fakt baví (Pete) a často se k tankování ani nedostanou.
Takže ano, budu pro, pokud se Meluzína spokojí s tankováním Hyjal/BT trashe, a na bosse ať chodí za balančáka, ID tam mít určitě nebude.
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
Okey, beriem. Teraz idem na víkend preč tak sa ukážem až po.. díkes!
- Vladko
Říkáš hypno, že by kvůli němu muselo nějakej tank jít na dps.. To přeci není pravda.. když budou tanci co chtěj jít za ty tanky, tak Piati vůbec jít nemusí. Nebude vystrkávat naše lidi.. Půjde, když ti tanci nebudou a nebude se chtít třeba nikomu relogovat..
Zase bych ho neodepisoval kvůli tomu, že by bral místo jiným našim tankům. Na raid se přihlásí 4 tanci že chtěj jít za tanka. V tom raidu budou potřeba jen 2 tak se prostě udělá kompromis a pro piatiho tady nezbylo místo, tak nepůjde.. Pak se zase stane, že nám tank třeba odejde a budeme potřebovat jiného a v raidu se nebude chtít nikomu relognout a prd, máme super protadina už..
Zase bych ho neodepisoval kvůli tomu, že by bral místo jiným našim tankům. Na raid se přihlásí 4 tanci že chtěj jít za tanka. V tom raidu budou potřeba jen 2 tak se prostě udělá kompromis a pro piatiho tady nezbylo místo, tak nepůjde.. Pak se zase stane, že nám tank třeba odejde a budeme potřebovat jiného a v raidu se nebude chtít nikomu relognout a prd, máme super protadina už..
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
molekulosi jo beru že diky nim sme i parkrat šli progress nebo se přidali na BT protože u nas nebyli lidi.. jako když u nás bude za chvili hromada lidí z woa a většina raidu bude z nich a u nich se podaří složit swp tak co u nás? nic.. prostě odejdou na vlastní raid a u nás se to rozpadne.. zase nechci řict že se to stane každé ID.. ale i tak
jak jsem psal u hubicaka... když bude přijat nevadí mi to.. nic proti nim nemám, ale moje slovo bude i nadále proti
jak jsem psal u hubicaka... když bude přijat nevadí mi to.. nic proti nim nemám, ale moje slovo bude i nadále proti
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
Přemýšlel jsem o tom, a nepřijat. Nicméně díky za zájem.
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4