ak môžem,,moj malý poradný hlas,,som PRO
že je s WOA,,Menethil ide 6 dní s nami,,to nevidím problém,,
eqp má a kvalitný
pozná taktiky na všetko,môže len pomôcť
a tankadin sa hodí vždy, kvalitný tankadin,,to sami uvidíte dalej v SWP, viem čo hovorím
a Meluzínka je fakt super človek,hráč,je s ním sranda /ano bol som aj vo WOA chvílu viem/
za mna PRO
Prihláška - protect paladin - Nepřijat
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prihláška - protect paladin
Navíc si myslím, že může spíše doplnit stav, když nebudou jinačí protadini aby se třeba nemuselo relogovat.. a když pro něj nebude místo, že z toho nebude šílet.. Pořád lepší, než když nastane situace, není protadin, TY relogni "Ne ja chci jít za tohle tady"..
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
Vladko píše:Keď načnem jeden raid na jednej či druhej strane tak ho tam aj dokončím, nebudem prelietavať z jedného do druhého.
to sem rád
za me pro ale dufám že ještě SWP uvidím aj já jako tank
no každopadně piší asi pozdě
Naposledy upravil Peterko dne pát 06. črc 2012 20:48:00, celkově upraveno 3
- Peterko
- Class: Druid
- Role: Heroe
Chlebák se odhodlal
- Snor
- Class: Druid
- Role: člen
Hehe, do paldinů nevidim, tkže v tom směru se řídim tim co říkali ostatní a nechám to na nich. Co se hráčě týče, slyšel jsem na tebe od kamaráda jen chválu. Za mě Pro, pro člověka, Paladina si posuďte sami
- Elenae
- Class: Hunter
- Role: Class Leader
"Piatiku" od tebe bych fakt přihlášku nečekal O.o .... Máš u mě + že už ti je 15 ale prot. paladinů je fakt mrtě s tím by si u nas nepochodil,... tanku bejva na raidu az moc... za mě Neutral.
*Feral never DIES*
-
Lya - Příspěvky: 28
- Class: Paladin
- Role: člen
ak ešte môžem dodať,,počas dnešného BT mi písal asi 30 krát či nám netreba pomôcť,,je to nolifer,,ale je s ním sranda,,a berie to ako hru,,byť s kamarátmi,,a takých nám tu treba,,a nie naberať ludí bez preq,,atd,,
- molekulus
- Class: druid
- Role: defender
Já bych byl pro, ať už klidně na zkoušku, nebo s tím, že by raidy chodil jen jako doplňující hhráč, nebo třeba aspoň chvili tak, to by se dalo domluvit...
Dandach - Kreogel, Yolla.... Nevšiml bych si, že by dandach toužil chodit za protadina....
Lya - Michl, pak ten jeho resto sham, Michl chodí za protadina rád, ale poslední dobou už asi tky tak moc ne, a raději jde za feral či resto druidíka.
Quot - Když může, velice rád jde za retri / holy
Bigseal - pěknej equip na holy, chodí taky za shamana, což je někdy potřeba, jako plošnej heal, takže za prota ani moc nemůže
Oldys - jeden z altů Aliase, Alias teď nejvíc chodí za tanka Slayera, pak druida.
Tím chci říct, že by to takovej problém nebyl, nebál bych se, že by na raidu bylo moc protadinů, na druhou stranu, těch nicků co maj protadina tu zaznělo vícero.
Každopádně, byl bych pro, ale ještě se rozhodnu, jestli tě vezmeme, nebo ne, jelikož jak říkám, hlavní slovo nad svou Class mají CL, a jsem ochotnej tě nevzít jen z principu, abych tohle svoje tvrzení potvrdil, ale mám tušáka, že tam jsou nějaký subjektivní důvody, takže se na to Hypno ještě optám.
Queen je pro, CL je proti, co uděláme?:)
Dandach - Kreogel, Yolla.... Nevšiml bych si, že by dandach toužil chodit za protadina....
Lya - Michl, pak ten jeho resto sham, Michl chodí za protadina rád, ale poslední dobou už asi tky tak moc ne, a raději jde za feral či resto druidíka.
Quot - Když může, velice rád jde za retri / holy
Bigseal - pěknej equip na holy, chodí taky za shamana, což je někdy potřeba, jako plošnej heal, takže za prota ani moc nemůže
Oldys - jeden z altů Aliase, Alias teď nejvíc chodí za tanka Slayera, pak druida.
Tím chci říct, že by to takovej problém nebyl, nebál bych se, že by na raidu bylo moc protadinů, na druhou stranu, těch nicků co maj protadina tu zaznělo vícero.
Každopádně, byl bych pro, ale ještě se rozhodnu, jestli tě vezmeme, nebo ne, jelikož jak říkám, hlavní slovo nad svou Class mají CL, a jsem ochotnej tě nevzít jen z principu, abych tohle svoje tvrzení potvrdil, ale mám tušáka, že tam jsou nějaký subjektivní důvody, takže se na to Hypno ještě optám.
Queen je pro, CL je proti, co uděláme?:)
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
molekulusi jak jsi psal, že menethil chodí 6 dní u nas.. jelikož oni to hrají 2.. on a jeho bratranec takže chodí oba raidy zároven
edit: a altum z woa davam už jen proti kvuli tomu, jak se stalo v tom raidu, že několik jich po 2 pullech kalece odešlo na jejich raid a u nás se to rozpadlo
edit: a altum z woa davam už jen proti kvuli tomu, jak se stalo v tom raidu, že několik jich po 2 pullech kalece odešlo na jejich raid a u nás se to rozpadlo
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4