já jsem vůči tomuhle náboru z WoA dost skeptický.. nemám vůbec nic proti jejich pomoci na raidech... jen bych byl strašně nerad, aby náš progres SWP dopadl jako progres Samaritánů, kdy jim BT vyprogresovali alti z GoE..
za mě NEUTRAL..
neberte mě zle, jen se nad tím zkuste prosím zamyslet..
Přihláška - Priest a Rogue / Přijat
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Přihláška - Priest a Rogue
Treebeard is my bitch!
-
Muse - Příspěvky: 23
- Class: Druid
- Role: Defender
Zdravím,
s priestem a rogunem už se fakt nemám v plánu vracet zpět do WoA, za prvé: taková svině nejsem, to bych v žádném případě neudělal. Nejdu k vám, že bych chtěl nabrat eq, ale hlavně poznat nové lidi (být i se svými) a neafkovat skoro celý týden někde v sw, kvůli tomu, že u nás se nesloží ani blbý ZA a za druhé za priesta a už vůbec ne roguna, bych se do raidu WoA ani nedostal, pokud je u nás potřeba heal, tak jdu samozřejmě na svého maina (druid) a pokud dmg, tak jdu na mága, ale to je jen ve výjmečných případech, alti nejsou upřednostňovaní snad v žádné guildě, o tom snad nemůže být ani řeč.
S pozdravem a přáním hezkého dne Epi
s priestem a rogunem už se fakt nemám v plánu vracet zpět do WoA, za prvé: taková svině nejsem, to bych v žádném případě neudělal. Nejdu k vám, že bych chtěl nabrat eq, ale hlavně poznat nové lidi (být i se svými) a neafkovat skoro celý týden někde v sw, kvůli tomu, že u nás se nesloží ani blbý ZA a za druhé za priesta a už vůbec ne roguna, bych se do raidu WoA ani nedostal, pokud je u nás potřeba heal, tak jdu samozřejmě na svého maina (druid) a pokud dmg, tak jdu na mága, ale to je jen ve výjmečných případech, alti nejsou upřednostňovaní snad v žádné guildě, o tom snad nemůže být ani řeč.
S pozdravem a přáním hezkého dne Epi
- Epiimetheus
aj Muse aj Epi to pekne napísal. Ale nebojím sa, že by sme dopadli ako Samaritáni, že by za nás vlastne niekto odprogressoval a potom by sme sa natriasali ako kohúti..
Chceme si to vypotiť a vynervovať sami Ale Epi ma milo prekvapil, chce len poznať nových ľudí - a počkaj až ti dokážeme že sme fakt skvelá banda bláznov Aby si sa nezaľakol a neutiekol bude to plné jogurtov, žabičiek a opičiek, že lidu + narttu?
Chceme si to vypotiť a vynervovať sami Ale Epi ma milo prekvapil, chce len poznať nových ľudí - a počkaj až ti dokážeme že sme fakt skvelá banda bláznov Aby si sa nezaľakol a neutiekol bude to plné jogurtov, žabičiek a opičiek, že lidu + narttu?
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3