Přihláška - Priest a Rogue / Přijat

Re: Přihláška - Priest a Rogue

Příspěvekod Muse » pát 01. čer 2012 1:52:17

já jsem vůči tomuhle náboru z WoA dost skeptický.. nemám vůbec nic proti jejich pomoci na raidech... jen bych byl strašně nerad, aby náš progres SWP dopadl jako progres Samaritánů, kdy jim BT vyprogresovali alti z GoE..

za mě NEUTRAL..

neberte mě zle, jen se nad tím zkuste prosím zamyslet..
Treebeard is my bitch!
Obrázek
Obrázek
Muse

Class: Druid
Role: Defender

Příspěvekod Epiimetheus » pát 01. čer 2012 10:40:06

Zdravím,
s priestem a rogunem už se fakt nemám v plánu vracet zpět do WoA, za prvé: taková svině nejsem, to bych v žádném případě neudělal. Nejdu k vám, že bych chtěl nabrat eq, ale hlavně poznat nové lidi (být i se svými) a neafkovat skoro celý týden někde v sw, kvůli tomu, že u nás se nesloží ani blbý ZA a za druhé za priesta a už vůbec ne roguna, bych se do raidu WoA ani nedostal, pokud je u nás potřeba heal, tak jdu samozřejmě na svého maina (druid) a pokud dmg, tak jdu na mága, ale to je jen ve výjmečných případech, alti nejsou upřednostňovaní snad v žádné guildě, o tom snad nemůže být ani řeč.
S pozdravem a přáním hezkého dne Epi
Epiimetheus

Příspěvekod Nightsong » pát 01. čer 2012 12:18:38

aj Muse aj Epi to pekne napísal. Ale nebojím sa, že by sme dopadli ako Samaritáni, že by za nás vlastne niekto odprogressoval a potom by sme sa natriasali ako kohúti.. :)

Chceme si to vypotiť a vynervovať sami :D Ale Epi ma milo prekvapil, chce len poznať nových ľudí - a počkaj až ti dokážeme že sme fakt skvelá banda bláznov :D Aby si sa nezaľakol a neutiekol :P bude to plné jogurtov, žabičiek a opičiek, že lidu + narttu? :D
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Deudermont » pát 01. čer 2012 13:57:40

Přijat
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage