Souhlasím s tím, že pokud už vzít oba, tak jeden bude muset chodit v Arms talentech. Ale je možné, že se ne vždycky na raid dostanete, meleeček je někdy fakt příliš a to i když jdu sám na castera.
A pokud chcete do swp, tak chci vidět vypilované talenty. Nechcí být za pedanta, ale 4/5 v deflection a zároveň 1/3 precision, tohle fakt ne. Kor když už sis musel dát na boty surefooted :]
prihlaska - nepřijat
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: prihlaska
FEAR! NO! EVIL!
-
Exosphere - Příspěvky: 32
- Class: Battle Mage
- Role: člen
mne sa paci nick "Balunka" ... na hs/bt az tak nezalezi ako sa zlozi raid dava sa to tak ci tak a na swp sa uz aj tak vybera takze neviem este ci som za turiona alebo balunku alebo za oboch
- Ifo
- Class: Rogue
- Role: Class Leader
Nejvjetší humus přihlážka in maj lajf ever
- Cauliflower
- Class: Warrior
- Role: Heroe
příšerná přihláška, dobrý eq - neutral
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
Máme 3 equipnutý warriory tanky na SWP (Kwak, Nivess, Cauli). Pokud počítám s tím, že může tankovat i druid a paladin, tak potom mám já možnost jít za Armse. Práve kvůli tomu mysllím, že bude stačit když nabereme pouze jednoho z příhlášených. Po přečtení obou přihlášek jsem 'pro' invnutí Turiona.
Zde jsem zatím neutrální, pokud editneš přihlášku tak, aby vypadala jako přihláška, změním svůj názor.
Zde jsem zatím neutrální, pokud editneš přihlášku tak, aby vypadala jako přihláška, změním svůj názor.
- Kwak
- Class: Warrior
- Role: Defender
aha takze se radej priklaNite k tomu jak vipada prihlaska a ne jak postava tk ok vemte turiona prece jenom si to napsal lip...
- balunka
tou přihláškou se máš reprezentovat, ne se potopit a pak si ještě podkopnout nohy
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
Mno, já čekal už den, možná i dva zpátky že to night uzavře, ale tak když tu není udělám to já...
Nepřijat....
Zkus to později, třeba budeme mít méně meleecek, a zopakuj si gramatiku, díky
Nepřijat....
Zkus to později, třeba budeme mít méně meleecek, a zopakuj si gramatiku, díky
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 2 • 1, 2