Prihláška - přijat
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Prihláška
Přihláška mě pobavila s tím smradem vsázím na bratra taky ho mám v pokoji a je to neco podobnýho D. ne je fakr že jedinej aktivní FURRY je Exo a sem tam je arms tj Sajan a na víc si nějak nemůžu vzpomenout, takže za mě máš malý bezvýznamný PRO .
*Feral never DIES*
-
Lya - Příspěvky: 28
- Class: Paladin
- Role: člen
no robili ste na ww nabor prihlasku som podal aj htf ale maju warov jak maku takze tam niesom potrebny
- Turion
Proto jsem se ptal, dívám se špatně na lidi, co naší guildu berou až jako zadní vrátka...
Viděl jsem přihlášku u H3F, nevzali tě, mno tak to zkusím aspoň u té DoA, třeba mě časem vezmou až naberu lepší equip u DoA a nebudou mít v H3F tolik meleecek.
Kdyby jsi chtěl pořádnej progress, ne jen farmu, kdybys chtěl všechno co DoA nabízí podal by sis přihlášku rovnou k nám, a ne napřed k H3F, my jsme jiná guilda než oni, i přesto první přihláška je u nich. Co mě teda přesvědčí o tom, že u nás vydržíš?
Jsem zlej, já vím...
Viděl jsem přihlášku u H3F, nevzali tě, mno tak to zkusím aspoň u té DoA, třeba mě časem vezmou až naberu lepší equip u DoA a nebudou mít v H3F tolik meleecek.
Kdyby jsi chtěl pořádnej progress, ne jen farmu, kdybys chtěl všechno co DoA nabízí podal by sis přihlášku rovnou k nám, a ne napřed k H3F, my jsme jiná guilda než oni, i přesto první přihláška je u nich. Co mě teda přesvědčí o tom, že u nás vydržíš?
Jsem zlej, já vím...
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
v pohode len mi nalož do htf som si podal lebo tam mam kamosa ale kedze ma nepotrebuju tak hladam kde ma potrebovat budu , skusil by som to sam ale viac jak rampy normal asi nedam, hlavne hladam dobru partu ludi s ktorou nebude nuda a sem tam si dame nejaky raid ked mi nic nepadne tak nepadne aspon nemusim zhanat enchantera
- Turion
Sice do toho nemam co kecat, ale....
1) Uvidí se podle eq, socketů, enchů
2) Meelek je dost
3) Musí se doequipovat to, co chodí do SwP
Neutral
1) Uvidí se podle eq, socketů, enchů
2) Meelek je dost
3) Musí se doequipovat to, co chodí do SwP
Neutral
Soft Titty, Warm Titty, I Like Squeezing Her ,Happy Titty, Sleepy Titty, Grr , Grr ,Grr
- Jimmyk
- Class: Pala, Priest, War...
- Role: Deffender
mellek je možna dost ale dokud nebudeme mit warra nemužem jit muru jsme bez druhé aktivni fury
- Menethil
- Class: Warlock
- Role: ně(i)kdo
armory resetla ,mam na sebe teda fury eq okrem zbrani lebo nemam zmeneny axesmith
- Turion
smrdí buď brácha, nebo želva....my pejsi nesmrdíme!!
jsem trochu nejistá z Tvého přístupu...MY sme vážně takový jinačí...zvrhlejší a srdečnější !
ale tak asi (snad )na tom mělo podíl i to, že máš u htf kámoše...
táákže...jsem neutral (a to jen díky tomu, že si mě pobavil )
jsem trochu nejistá z Tvého přístupu...MY sme vážně takový jinačí...zvrhlejší a srdečnější !
ale tak asi (snad )na tom mělo podíl i to, že máš u htf kámoše...
táákže...jsem neutral (a to jen díky tomu, že si mě pobavil )
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
za mě nakonec takové malé pro. Líbí se mi, že komunikuješ a oproti Balunce i přihláška, na druhou stranu tvůj přístup "Balunka je aktivnější, tak berte jeho"... sakra, ukaž že k nám chceš, per se trochu!
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 2 • 1, 2