Přihláška - Bala druidíneček - Přijat
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Přihláška - Bala druidíneček
ta prihlaska je trochu prehnana.. ale kdyz udelal bala EQ jen kvuli nam tak bych mu dal PRO
- alandrarcy
- Class: lock
- Role: asi deffender.. :-)
Mno, na druhou stranu Remusi, idiotů tu běhá plno, tak se nediv, že občas někou rupnou nervy a nazve idiotem zrovna nesprávnýho člověka. Ono když v té přihlášce jsou humorný prvky tak to je + ale zase jsi tam všechno uvedl takovým otazníkem, nemohli jsme vědět, kdo opravdu jsi, já když to četl, taky jsem koukal, tak to jen, aby bylo pochopení z obou stran.
Remus v pohodě člověk, je s ním sranda, pro eq nehraje, balance sbíral kvůli naší guildě, dal si přestávku a znovu začal hrát, nijak se ničím neprovinil, takže si klidně napiš o inv, ono plno lidí tě tu nemusí znát... Ale věřím, že rádi poznají
Remus v pohodě člověk, je s ním sranda, pro eq nehraje, balance sbíral kvůli naší guildě, dal si přestávku a znovu začal hrát, nijak se ničím neprovinil, takže si klidně napiš o inv, ono plno lidí tě tu nemusí znát... Ale věřím, že rádi poznají
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
Remusi. Ja si te pamatuju. Ja jsem tim chtel rict ze je fajn kdyz nebudes delsi dobu hrat napsat nam sem na forko aby jsme i my o tom vedeli. Jestli pises ze hrajes tady kvuli lidem tak jiste vis ze kamos klidne mohl hrat za tvoje postavy i u nas v guilde. Ten balance se hodi vzdy. Protoze leavnout, nic nenapsat je proste takovy divny a jsem k takovym lidem podeziravy, jeste k tomu ten rename...proste mi to pripadalo jako nekdo kdo chce nabrat equip a pak strilet postavy. Tak se nediv ze jsem chtel vedet blizsi info. Takze tady je to vysvetleni ze cist umim jen jsme se spatne pochopili. No a k tomu idiotovi. Jenom jsem te prirovnal ne prohlasil za idiota, kazdopadne pokud te to urazilo tak se omlouvam. Nerad vyvolavam takhle rozruch, ale vidis aspon se diky tomu vse vyjasnilo. Proste do budoucna kdyz bude nejaka pauza dej nam o tom vedet at se vyhneme takovymhle zbytecnostem.
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
ja sem určitě PRO
- byl tu kvůli nám,šel do balance kvůli nám a když se bude snažit doufám že se na progress dostane
- jinak eq se dodělá nevidím v tom problém
- a když už bude hrát tak jen dobře
- přihlaška mno pobavila mě
- a kdyby si neveděl rady a tak muže se mě ozvat bo Aliasovi (každopádně si tě uhlídame )
a PreQ by si mohl udělat toto ID
- byl tu kvůli nám,šel do balance kvůli nám a když se bude snažit doufám že se na progress dostane
- jinak eq se dodělá nevidím v tom problém
- a když už bude hrát tak jen dobře
- přihlaška mno pobavila mě
- a kdyby si neveděl rady a tak muže se mě ozvat bo Aliasovi (každopádně si tě uhlídame )
a PreQ by si mohl udělat toto ID
- Peterko
- Class: Druid
Tak ja jsem PRO
- byl unas
- bere eq k vuli nam
- je snim fakt sranda
a jinak je to posledni druid, ktereho nabirame. Nabor druidu je zastaven uz je jich vic nez dost
- byl unas
- bere eq k vuli nam
- je snim fakt sranda
a jinak je to posledni druid, ktereho nabirame. Nabor druidu je zastaven uz je jich vic nez dost
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
já sem taky pro
edit: tvoje přihláška je dobrá.. celkem sem se u ní zasmál
edit: tvoje přihláška je dobrá.. celkem sem se u ní zasmál
- pepples
- Class: Warlock
- Role: Class Leader
Hmmm no Tvl.. Tohle mi na začátek přihlášky moc nesedí.. btw ty kody se daj vygenerovat jiny .. ale k věci, nevim ale tvuj smysl humoru mě nesedl, ale to je asi věc každýho z nás. a Když už jsme u toho.. Bala druidu se za poslední dobu nabralo až moc at s preq nebo bez s eq nebo bez... (Caminante, Goldinka , Kalosta , .... ) Nevím jak sou aktivní ale prostě v guilde jsou. za me PROTI. když se výše jmenovanní nezačnou aktivně zajímat o raidy atd. a vyhází se to názor změním, ale prozatím si myslím, že je Soviček dost.
PS.: Co si matně vzpomínám - Pepples sem tam jde za Lowu, a ještě kdosi tam byl v sově nedávno.
PS.: Co si matně vzpomínám - Pepples sem tam jde za Lowu, a ještě kdosi tam byl v sově nedávno.
*Feral never DIES*
-
Lya - Příspěvky: 28
- Class: Paladin
- Role: člen
Tak nejdřív tu lidi úspěšně mystifikuješ a potom se divíš, že je to poněkud rozhodilo? :] Ale rozhodně vybízej druhé, ať zapřemýšlí nad sebou :>
Nicméně teď k technické stránce věci: je tu předruidováno, ale jestli jsi tu někomu přirostl k srdci, tak co už. DoA je prý hlavně o lidech, takže neutral.
Nicméně teď k technické stránce věci: je tu předruidováno, ale jestli jsi tu někomu přirostl k srdci, tak co už. DoA je prý hlavně o lidech, takže neutral.
FEAR! NO! EVIL!
-
Exosphere - Příspěvky: 32
- Class: Battle Mage
- Role: člen
vzhledem k našemu progresu equip/preQ celkem katastrofální + znalosti taktik ?
- Menethil
- Class: Warlock
- Role: ně(i)kdo
Alias píše:Tak ja jsem PRO
- byl unas
- bere eq k vuli nam
- je snim fakt sranda
asi tak chtělo by to pak uzavřít (aspoň do ty doby něž jaksi uděláme u druidů pořádek atd..)
- Peterko
- Class: Druid
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3