Přihláška staré známe sovy -_- - prijat

Re: Přihláška staré známe sovy -_-

Příspěvekod Kainii » pát 08. čer 2012 16:19:40

Však ty to u nás taky nemáš lehký, co, Šňoříku :D

No Kalosto.. Tak nějak si pamatuju jen tvoje jméno a žes nadával když se šlo ZA bez tebe, protože jsi chtěl tu dagger tam :D Ale že to zkoušíš podruhé, se k nám vrátit, nebudu hnusnej.. Neutral
Obrázek
Obrázek
Kainii

Class: Shaman, Priest
Role: Raid Leader

Příspěvekod Kalosták » pát 08. čer 2012 16:24:01

Nenadával jsem ked jsem se tam nedostal ale nadaval jsem ked jsem tam nebil a padla :) a dekuji ti za Neutral
Kalosták

Příspěvekod Snor » pát 08. čer 2012 16:26:18

Koukám, že hanobení českého jazyka je moderní všude :D...Kainii u DoA už jsem si zvykl a beru to s humorem :D :D
Snor

Class: Druid
Role: člen

Příspěvekod Allien » pát 08. čer 2012 16:39:02

Nejak duvod k buzeraci asi meli ne? Nebo jen tak bez duvodu? Zkus si trochu obhajit to proc jsou ohlasy na prihlasku negativni. Pokud me presvedcis ze opravdu stoji za to te vzit klidne za tebe budu bojovat. Ale nejdriv to kdyz tak trochu pribliz tu situaci v WoA...
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe

Příspěvekod Kalostak » pát 08. čer 2012 16:49:46

Ten duvod ve WoA je jednoduchy, navazeli se do me a buzerovali me kvuli memu nizkemu věku stačí?
Kalostak

Příspěvekod Sionn » pát 08. čer 2012 17:12:42

1. Tvuj pravopis je děsivej.... já píšu jako prase a diakritiku obcas vynechávam, ale tohle jsme dlouho neviděla.
2. Nechci být afektovaná, takže říkam balance by se hodil.
3. Protože jsem afektovaná... =D tak říkám, že buzerace kvuli veku nebude 100% jediný problem... Navic vrátit se do guildy, ve které jsi byl a navic si pohoršit... Ehmm nedává mi to smysl...
4. Nemam právo hodntit, ale můžeš si domyslet, pro co bych byla.
Kotyz a za Cenrnunna hraje z 90% bratr =)
Sionn

Class: mage
Role: člen

Příspěvekod Nightsong » pát 08. čer 2012 17:17:37

Musim sa Kalosty zastat...Vela ludi odislo ked sme mali mensiu krizu..ale vzali sme ich nazad..Viz. Puki..a teraz je CL..preco by mal byt Kalosta rozdiel..??? Vzali sme aj altov z WoA..tak co mate sakra za problem? Je aktivny, slusny..a ked som si s nim pisala..Naozaj mu chybame ako kolektiv..takze VELKE ZELENE PRO a ten kto ho nezazil v DoA..viz. Pepples...nemusis hovorit nieco o com vies kulové :P Nezazil si ho u nas :))

P.S 1 - pokial ide o pravopis niektorí STARŠÍ majú podobný alebo horší problém s pravopisom..tak toto by som vobec nebrala v uvahu..

P.S 2 - Pokial napisal ze kludne zmaze equip a zacinal by na S0, chce si len zahrat a zabavit sa...ja som pre druhú šancu..
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod pepples » pát 08. čer 2012 17:23:59

kalostu si myslím pamatuju teda aspon ten nick.. v DOA sem cca od konce srpna 2011.. po tom co jsme dali first kill matky možna chvili později už nevím přesně nastala ta "krize" kdy odešel totem, pukii atp.. a já si dal s wow pauzu..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Allien » pát 08. čer 2012 17:27:39

buzerace kvuli veku nebude 100% jediný problem

Mam uplne stejny nazor. Ja nejak nemam problem te vzit. Jeden z mala lidi co pamatuju. Dokonce nevim o nejakem probblemu s tebou. Jen si myslim ze opravdu to nebude jenom vek. A pokud mame byt parta je dobre vedet co se delo aby jsme se te popripade mohli zastat.

Vis predstav si situaci ze nekomu z nas bude psat nekdo z WoA ze proc jsme te vzali a tak. My rekneme ze jste se k nemu chovali hnusne a navazeli se kvuli veku a pod. A aby nakonec z toho nevzeslo neco uplne jineho ner rikas. Jedine toho se obavam. Ja te beru jako clena. Tak se tak zachovej i ty...
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe

Příspěvekod bigtotem » pát 08. čer 2012 17:28:15

hele,, ja zastavam nazor,,, taky tu bol,,, ja tu bol taky kdysi a leavol som,, mal som v prihlaske same pro(temer), nechapu prečo by sme tlustu sovu kalostaka nemohli prijat
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

PředchozíDalší

Zpět na Uzavřené Přihlášky