Přihláška / Nepřijat
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Přihláška
dneska jsem se blbě vyspala
takže, nesplňuje podmínky pro přijetí, ani ty T5..což tedy.. no.. on mu Pepík určo pomůže se složením nějakého raidu na preq ne?:D zatím za mě PROTI

-
Liduska - Příspěvky: 30
- Class: mage
- Role: háj komandr
Pokud Hypno nebude proti nebudu ani ja. Pokud ma u nas znameho tak preQ nikdy nebudou problem
do te doby nez sse vyjadri hypno jako CL neutral...

-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
Co s tebou... nechci to hned zamítnout, protože jsi Pepplesův kámoš, ale s takovým eq tě k nám do guildy nevezmu. Takže ti napíšu pár podmínek, a pokud budeš chtít, můžeš to k nám zkusit znova, až je splníš.
První věc - jsi očividně pvpčkař. Proti těm nic nemam, ale my potřebujeme spolehlivého heala na progress Brutalla. Moje dosavadní zkušenost s lidma, co hrají pvp je, že při progressu se zašijou do bgček a když je poprosíme o pomoc, tak nemají náladu. Když to udělají čas od času tak to chápu, ale když to dělají pravidelně, tak za to kickuju. Píšu to proto, že na tebe budeme mít větší nároky, než tvoje předchozí guilda. Tak aby sis rozmyslel, jestli k nám skutečně chceš.
Zadruhé, prequesty. Oficiálně požadujeme všechny, ale přimhouřím oko a budu chtít jen to SSC a TK. TK se dá dodělat bez i guildy, takže by neměl být problém.
Další věc - equip. To bude to nejzávažnější... Doporučuju párkrát zajít ZA, padají tam fajn věci na holadina (dřevotříska na hlavu, pásek, štít, ramena, a spousta dalších), pak třeba koupit legy za bójky od starého vendora. Většina těhle věcí ti vydrží až do Black Templu
Samozřejmě zase nechci, abys měnil všechno.
No a poslední - sockety a enchanty. No tady mě málem kleplo. Proboha, spell pene a spirit nejsou staty pro paladina
Dávej místo nich spell crit, uvidíš, že se ti bude healovat líp. Ani ten intel se nevyplatí. Co se meta socketu týče, oceňuju, že ho vůbec máš, ale do budoucna si dávej spíš Insightful Earthstorm Diamond (12 intel a šance na 300 many), protože procuje pořád a z čehokoliv. Enchanty vesměs máš, jenom tu záplatu na legy by to chtělo.
Je toho dost, ale chci, abys ukázal nějakou snahu. Kdybys chtěl s něčím poradit, tak se klidně ptej ve hře, jsem tam skoro každý večer.
První věc - jsi očividně pvpčkař. Proti těm nic nemam, ale my potřebujeme spolehlivého heala na progress Brutalla. Moje dosavadní zkušenost s lidma, co hrají pvp je, že při progressu se zašijou do bgček a když je poprosíme o pomoc, tak nemají náladu. Když to udělají čas od času tak to chápu, ale když to dělají pravidelně, tak za to kickuju. Píšu to proto, že na tebe budeme mít větší nároky, než tvoje předchozí guilda. Tak aby sis rozmyslel, jestli k nám skutečně chceš.
Zadruhé, prequesty. Oficiálně požadujeme všechny, ale přimhouřím oko a budu chtít jen to SSC a TK. TK se dá dodělat bez i guildy, takže by neměl být problém.
Další věc - equip. To bude to nejzávažnější... Doporučuju párkrát zajít ZA, padají tam fajn věci na holadina (dřevotříska na hlavu, pásek, štít, ramena, a spousta dalších), pak třeba koupit legy za bójky od starého vendora. Většina těhle věcí ti vydrží až do Black Templu

No a poslední - sockety a enchanty. No tady mě málem kleplo. Proboha, spell pene a spirit nejsou staty pro paladina

Je toho dost, ale chci, abys ukázal nějakou snahu. Kdybys chtěl s něčím poradit, tak se klidně ptej ve hře, jsem tam skoro každý večer.

- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
že je kamos peppla tak ho mozme vziat a pomaly si dorobi to, čo hypno pisala,, tzv. suhlasim aj s hypnooo
))

- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
Hypno to pekne napísala .. 
Bohužiaľ zatiaľ nespĺňaš tie základné podmienky ako preQ equip dosocketovanie a pod..
Ale pokiaľ by si naozaj chcel a posnažil sa, ako ti hypno písala...+ si známej od Pepplesa, prižmúrila by som druhé Narttino očko a dala zelenú na skúšku

Bohužiaľ zatiaľ nespĺňaš tie základné podmienky ako preQ equip dosocketovanie a pod..
Ale pokiaľ by si naozaj chcel a posnažil sa, ako ti hypno písala...+ si známej od Pepplesa, prižmúrila by som druhé Narttino očko a dala zelenú na skúšku

-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
Vzhledem k tomu, že jsem to stejný, co psala teď Hypno, napsal jinýmu paladinovi z vaší guildy, i přes to, že měl lepší equip než ty... Nepřijat, ale můžeš to zkusit znovu později, záleží na tobě, jak moc rychle to dokážeš.
Guild Master of DoA

- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 2 • 1, 2