Přihláška - Rogue / Přijat

Re: Přihláška - Rogue

Příspěvekod Zohan » stř 30. kvě 2012 20:14:59

čau Míšo :) to ne, byl jsem jen u SKYNET a AoCh, ale tam se složilo cca za měcíc 2x ssc, pár KZ a nějakej GL a ML, ale s velkou pomocí ww :(, rád bych pravidelnější raidy a se známými lidmi :)
Zohan

Příspěvekod Lya » stř 30. kvě 2012 20:39:16

Ahoj :)) ..Mě říká ještě něco MP.. nebo se snad pletu? :OO
Obrázek
Obrázek

*Feral never DIES*
Lya

Class: Paladin
Role: člen

Příspěvekod Zohan » stř 30. kvě 2012 20:45:42

čau čau :) no tam jsem byl pár dní a už je to dost dlouho, odtud mě vyhodili, protože si mysleli, že jsem byl alt postavy Zohánek, který byl na blacklistu MP :) a v tý době jsem chodil PvP, takže už jsem to nějak neřešil :), byl jsem u nich nějak v dobách měho expení ..
Zohan

Příspěvekod Lya » stř 30. kvě 2012 20:49:06

Aha tak to jo... No a s tím "Zohánek" mas neco společnýho? .. protože jestli jsi u nich na BL tak to by chtelo nejspíš vysvětlit :)
Obrázek
Obrázek

*Feral never DIES*
Lya

Role: člen

Příspěvekod Zohan » stř 30. kvě 2012 20:55:25

ne ne, toho jsem expil na cca 40 lvl a pak jem ho prodal, protože jsem za něj už nehrál..
Zohan

Příspěvekod Elenae » čtv 31. kvě 2012 1:56:47

Tak jestli počítám mainy - Ifo, Demonkiller a nikdo dál. Theory - ale ten má maina ave WoA nemůžeme s ním počítat vždycky. Eq bych řekl, že na hyjal/první půlku BT má určitě. Preq řeší jeden Hyjal který chodíme každé ID. Z téhle strányk nevidím problém, holt se asi jen někdo zakousnul na tom, že někdo předtím řekl ,,rogun máme dost", asi jako u zastavenýho náboru pro huntery, a BMko mainem nemáme žádný, tzn povětšinou jsem tam jen já nebo něčí alt (T5ky, v T6 jen Etellwen)

Nechám to na Ifovi, ale myslím že jsme už vzali i pár lidí s horším equipem a bez preq na Hyjal. Pokud souhlasí s tím, že se bude muset přizpůsobit, je to určitě lepší, ale radši uvidím v raidu rogunu maina než rogunu alta. Toť vše, za mě malá bezvýznamná zelená
Elenae

Class: Hunter
Role: Class Leader

Příspěvekod bigtotem » čtv 31. kvě 2012 8:11:21

GREEN POWER
bigtotem

Role: Raid Leader

Příspěvekod saso » čtv 31. kvě 2012 9:11:31

Jeslti mužu taky napsat svůj názor - Jsem PRO, ani ne tolik kvůli přihlášce, ale ty odpovědi na komenty mi nepřijdou špatné! Saso.
saso

Příspěvekod Hypnotica » čtv 31. kvě 2012 9:40:44

Já jsem napsala že rogun je dost, protože dokud netočí jako Ifo, tak v nich nevidim moc velký přínos. Z mýho pohledu stačí v raidu jedna roguna. Ale budiž, jestli se bude umět přizpůsobit, tak měnim na neutral.
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Nightsong » čtv 31. kvě 2012 10:06:30

ifo sa pekne vyjadril, pokiaľ by mu nevadilo, že budeme niekedy potrebovať inú classu a jeho "šupli" na striedačku..však idú prázdniny, aktivita bude predpokladám menšia u niektorých..tak dávam zelenú na skúšku :)
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

PředchozíDalší

Zpět na Uzavřené Přihlášky