Chápu, a pokud náhodou složíme T5, pak Hyjal, klidně si ho můžeš preQ u nás úplně dokončit.
Momentálně máme ale aktivních rogun dost, už se občas potýkám s problémem, kam je šupnout.
Pokud chceš mít nad rogunkou napsaný Defenders of Alliance, tak ti ji klidně vezmu, protože na to máš právo, pokud u nás budeš mít 1 postavu, která podmínky přijetí splňuje. Na žádnej raid se to rogue ale nedostane, jedině na T5, a to opravdu nevím, kdy zase půjdeme.
Přihláška - Priest a Rogue / Přijat
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Přihláška - Priest a Rogue
Guild Master of DoA

- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
však to chápu, t6 s ním jít ani nechci
vím že na to ani nemá a rogun v raidu taky potřeba moc není, ale sem tam když se složí t5, tak bych rád bral roguna, když nebude potřeba heal 

- Epiimetheus
taky jsem PRO, pomoc od WOA se vždy hodí,ale pomalu bych zájem od woa uzavřela. Aby jsme si zachovaly naše starý dobrý DOA mravy 

-
Liduska - Příspěvky: 30
- Class: mage
- Role: háj komandr
Kainii.. Upřímně, Epi má v holy aspoň větší heal jak shadow priesti. Tudíš bych řekl že v T6 raidech má koho nahrazovat.
A jestli to bude člověk z WoA ale pujdu za postavičku která má pod sebou napsáno Defenders of Alliance tak se asi těžko dá mluvit o pomoci od WoA a je to právoplatnej člen DoA. Většina z Vás přeci přišla z jiný guildy a považujete se za DoA. Jinak Epi nejen že dobře hraje ale i jeden z těch fajne lidí. Toť vše. Saso 

- Saso
já to chápu, zas by byla blbost nabrat všechny lidi z WoA, úplně v poho, jinak díky Saso 

- Epiimetheus
To cos četl bylo k EQ co měl nasazený.. teď když to má zaktualizovaný, tak je to už dobrej eq na T6.. jen jsem nechtěl psát další koment.. A já byl krom v DoA jen ve vlastní guildě kterou jsem si vedl po dobu expení, takže já nemám strach o to cos říkal o příchodu odjinud .)
A jak většina z těch z WoA říká.. Jdou k nám s altem, páč tam se toho moc nechodí a tak nám aspoň pomůžou s progressem..
A jak většina z těch z WoA říká.. Jdou k nám s altem, páč tam se toho moc nechodí a tak nám aspoň pomůžou s progressem..

- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
Málokdy jsem s Night souhlasil ale vystihla to naprosto přesně. Doslova mi to vzala z úst.
Pomalu to skutečně vypadá že DoA se stává útulkem pro alty WoA ...
"pokud máte alta a guilda se o vás nedokáže postarat, zkuste DOA ty si na vás čas určitě najdou protože jsou daleko kolektivnější a teamovější a maj ochotu pomáhat lidem co potřebují EQ"
Online je nás dost často a každej má svoje alty taky. Ano, pokud bude potřeba, tak vás na raidu využijem ale předem upozorňuju že NEJSME Guilda která vám vaše alty Equipne abyste se s nima zas mohli vrátit ke své guildě která s váma ty T4-T5 raidy chodit nechce.
neutrál
Pomalu to skutečně vypadá že DoA se stává útulkem pro alty WoA ...
"pokud máte alta a guilda se o vás nedokáže postarat, zkuste DOA ty si na vás čas určitě najdou protože jsou daleko kolektivnější a teamovější a maj ochotu pomáhat lidem co potřebují EQ"
Online je nás dost často a každej má svoje alty taky. Ano, pokud bude potřeba, tak vás na raidu využijem ale předem upozorňuju že NEJSME Guilda která vám vaše alty Equipne abyste se s nima zas mohli vrátit ke své guildě která s váma ty T4-T5 raidy chodit nechce.
neutrál
WOLLY
- Leiles
- Class: Leiles
- Role: Defender
a Epi, to neni nic proti tobě osobně.
Já jen narážím na všeobecnou věc a budu rád abyste nás nebrali jako samozřejmost kam se dočasně uklidit.
Jinak, těšim se na společnou spolupráci.
Já jen narážím na všeobecnou věc a budu rád abyste nás nebrali jako samozřejmost kam se dočasně uklidit.
Jinak, těšim se na společnou spolupráci.
WOLLY
- Leiles
- Class: Leiles
- Role: Defender
leilesi v tomhle se musim WoÁků zastat, nemyslím si že zrovna ti co se k nám hlásí, nebo u nas sou, že jim jde o eq na alty
) jak psali.. 1 raid za týden.. tebe by bavilo 6 dní afkovat u stromu nebo BGckovat?... + mohou nám pomoci s taktikama, i samotným progressem... kdyby chtěli eq na alty myslím že by neměli problém si ho ve woa nabrat.. 

*Feral never DIES*
-
Lya - Příspěvky: 28
- Class: Paladin
- Role: člen
Ehm.
Dokud tu jsem, guilda nebude jako jiný guildy, hrajem pro pohodu, a 10 nebo 100 lidí z guildy, kde jsou zvyklí na jinej styl hry to nezmění... To zaprvé.
Za druhé... Jde nám hlavně o lidi za PC, ne za pixely...
Další věc.. Zatím všechny woácké postavy, které k nám přišly byly na úrovni cca T6, takže se o nějakým nabírání equipu, co by nenabrali ve WoA nedá moc mluvit.
Ano, jsme guilda, která se o vás psotará, která pomůže, která vás zabaví, budeme rádi za každou zkušenost, kterou nám lidi z WoA přinesou, ale nenecháme se měnit, a nebudeme brát postavy, které by vyžíraly equip našim stálým hráčům, protože ruku na srdce, přejdou prázdniny a začnete chodit 2 swp za jedno ID, a aby se pak nestalo, že 1/3 guildy zmizí, protože to byli lidi z WoA.
Nábor pro WoA uzavřít? Ne. Pouze splnit to, co chtějí oni i my, a nevzdalovat se od toho.
Oni si chtějí užít progress, nechtějí se nudit, nechtějí se stresovat - to nabízíme...
Oni nám za to dají to, že občas můžou říct nějakej poznatek, připomínku, postřeh, protože to znají.
U toho bychom měli zůstat. A nejsem proti, aby si s náma zašli T5 s altama, aby si udělali preQ apod., ale je pravda, že bych nerad viděl, jak se jejich (vaše, podle toho kdo to čte) postavy equipují, protože nevěřím, že někdo z vás tu plánuje zůstat a přijmout DoA jako tu svou.
Dokud tu jsem, guilda nebude jako jiný guildy, hrajem pro pohodu, a 10 nebo 100 lidí z guildy, kde jsou zvyklí na jinej styl hry to nezmění... To zaprvé.
Za druhé... Jde nám hlavně o lidi za PC, ne za pixely...
Další věc.. Zatím všechny woácké postavy, které k nám přišly byly na úrovni cca T6, takže se o nějakým nabírání equipu, co by nenabrali ve WoA nedá moc mluvit.
Ano, jsme guilda, která se o vás psotará, která pomůže, která vás zabaví, budeme rádi za každou zkušenost, kterou nám lidi z WoA přinesou, ale nenecháme se měnit, a nebudeme brát postavy, které by vyžíraly equip našim stálým hráčům, protože ruku na srdce, přejdou prázdniny a začnete chodit 2 swp za jedno ID, a aby se pak nestalo, že 1/3 guildy zmizí, protože to byli lidi z WoA.
Nábor pro WoA uzavřít? Ne. Pouze splnit to, co chtějí oni i my, a nevzdalovat se od toho.
Oni si chtějí užít progress, nechtějí se nudit, nechtějí se stresovat - to nabízíme...
Oni nám za to dají to, že občas můžou říct nějakej poznatek, připomínku, postřeh, protože to znají.
U toho bychom měli zůstat. A nejsem proti, aby si s náma zašli T5 s altama, aby si udělali preQ apod., ale je pravda, že bych nerad viděl, jak se jejich (vaše, podle toho kdo to čte) postavy equipují, protože nevěřím, že někdo z vás tu plánuje zůstat a přijmout DoA jako tu svou.
Guild Master of DoA

- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3