Ach jaj, další warlock. God bless us with another skilled melee dps ale tak, člověk nikdy neví jak se to složí, a jinou překážku kromě mý slabosti pro physical dps classy nevidim. Pro
V poslední době bych náhodou ještě nějakýho spell dmgera uvítal, aby v třetí partě u takovýho resto shamana nebyly zase roguny A cementy a feraly na 2 melee party nemáme. Aspoň dokud je mixky, misak, kaini, neaktivní.
Ok ale vem spis Maga, nebo nejakho Balnce by to opravdu chtelo. Podle Locku zacina byt Docela dost. Zacal jsem hrat ja, Nopper ted se vezme taky borec, NoIdea, Aldranacy...myslim ze locku bude na kazdem Ridu vic nez dost...
hodně sem nad tim váhal a vážně sem měl chut dát "proti" z důvodů další main postava v jiné guildě. Zas by nikdo v DoA nerad někoho kdo si jen nafarmí EQ a pak odejde. Co jsem ale projel tvoje armory, řekl bych že s tím problémy nebudou. V raidu ses choval dobře, hrál si špičkově a byla s tebou i zábava. Až na tu poznámku sme si dokonce i my dva rozumněli a já tedy nakonec přiklánim za velké množství + ... PRO