dufam že to dávam spravne tu
- Turion - http://armory.mystiq.org/insomnia/index ... m=Insomnia
v armory som zrejme v pvp equipe , takze na fury/arms mam t6 , na prot t5t6
- alta u aliancie nemam
- hlavne som teda arms ale nemam problem na fury alebo tanka ten retal zas tolko nestoji
- mam zasebou uspesny progres WC a BT ,s SWP velmi nemam skusenosti ale som este mlady
- doteraz som bol u Samaritanov, bol som tam štasný ale odišla časť aktívnych členov a tak už 2 mesiace sa nič nebolo
- času mám mimo škúškového dosť
- RL zraz ,no som za každú parbu takže až Vás kus spoznám prispejem nejakými vtipmi a sudom piva rád
- RL info - tak hrám takú jednu online hru WOW sa volá neviem či poznáte ale asi hej a okrem toho sa úspešne vyhýbam prednáškam mám rád všetky športy okrem basketbalu, alkoholicke hry, poker, mám psa ,korytnačku a brata ale neviem kto z nich mi robi smrad v izbe viacej, no a brat hrá tiež takže o ten večerný čas na raidy sa budeme byť ale tak mal by som vyhrat som vačší
- mumtle ts a asi aj ventrilo mam + tie ostatne addony, mikrak mi dost hapruje ale ved ked daco napisem
- ked mate nejake otazky tak viete kde ma najdete
Prihláška - přijat
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Prihláška
Zaslechl jsem, že na Muru by se pořádně naequipovanej fury hodil, on už něco má, časem se to doladí...
Ale mám tu dotaz, proč naše guilda?
Ale mám tu dotaz, proč naše guilda?
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
vlivem toho ze fury wara opravdu potrebujeme.. tak davam PRO alespon na zkousku..
- coberth
- Class: mage
- Role: mistr grilu
Aj keď vidím na armory stále PvP equip, tak podľa equipu sa nemôžem moc vyjadriť..ale budem ti veriť, že čo to tam máš
Inak myslím že war sa k nám ešte uživí + by mohol zbierať na offtanka veci pokiaľ si domazlíme Protfisha..
PRO na skúšku
Inak myslím že war sa k nám ešte uživí + by mohol zbierať na offtanka veci pokiaľ si domazlíme Protfisha..
PRO na skúšku
-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
človek se na mum zmíní ze vidi jenom jednoho aktivniho fury a už je to prihlaška jen tak dal
- Menethil
- Class: Warlock
- Role: ně(i)kdo
vyjádřím se až uvidím pve eq jestli s tím nemáš problém tak si ho oble a nech z aktualizovat armory prosim
- Peterko
- Class: Druid
- Role: Heroe
na tanka mam: okrem heady a ramien veci z HS a BT
na fury okrem s3 heady mam taktiez HS,BT + battleplata a t6 wristy , zbrane mam wicked edge of the plains vsetko enchantnute a osocketovane jak sa patri
na fury okrem s3 heady mam taktiez HS,BT + battleplata a t6 wristy , zbrane mam wicked edge of the plains vsetko enchantnute a osocketovane jak sa patri
- Turion
Dalsi Alik? Ale ne jsem PRO
-
Allien - Příspěvky: 76
- Class: Zelgadis
- Role: Heroe
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 1 z 2 • 1, 2