Přihláška - Druid / Přijat

Přihláška - Druid / Přijat

Příspěvekod Palavianna » čtv 31. kvě 2012 16:29:46

Zdravím všechny..
Předem se omlouvám, ale neumím psát romány.. ;)

Je mi 28let jsem ženatý a mám 2letého syna. Má manželka hraje také wow. Pracuji na směny (Ranní, Odpolední, přes léto bude možná noční). Bydlíme u Nového Jičína na severu Moravy. Na RL sraz bych dorazil tak 50/50. Raidy můžu chodit hlavně o víkendech: nejlépe po obědě kolem 12:30 a večer kolem 21:30, odpoledne kolem 15h tak 50/50, od18h většinou kvůli malému nemůžu až bude starší bude to lepší..

WoW hraju asi 14měsíců, mám založených několik postav, ale jen dva 70lvl. Hraju tak stejně za oba, nemůžu říct kdo z nich je alt. Chtěl bych k vám s Resto druidem "Palavianna" (na off sbírám Balance eq ale nemám ho úplný). Radši bych healoval, ale po domluvě je možné mít heal na off.

http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Palavianna&realm=Insomnia

Protect paladina "Parmenión" si chci nechat v guildě "Guards of the Dragons".
Z guildy s druidem odcházím, protože se skoro nic nechodí a vedení přestalo hrát zůstal jsem ve vedení jen já.

Ještě jsem nikdy nebyl nic jiného než KZ,ZA,Gruula a Magneta.. Jen jednou jsem byl SSC a to bylo hrozné, padl jen jeden boss a 4h wipu.. Proto taktiky neznám a mám preQ jen na SSC a TK. PreQ na BT mám splněn po SSC..

To je asi tak všechno..
Mejte se šmoulézně ;)
S pozdravem LordSatan
Palavianna

Re: Přihláška - Druid

Příspěvekod pepples » čtv 31. kvě 2012 16:39:15

já bych byl za Bala pro a za heal neutral.. jinak znám ho už z guards of dragon, kde jsem byl taky když sem expil locka.. jak expil palacha ;)) tk mužu řict, že je to fajn člověk
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Příspěvekod Nightsong » čtv 31. kvě 2012 16:48:40

Vypadá to na fajn seriózneho človeka.. :) Len aby ho nevydesili naše...raidy.. :D
Na prázdniny na skúšobku..prečo nie :) Však potom...sa uvidí :)
Obrázek
Nightsong

Class: Druid
Role: Queen

Příspěvekod Cauliflower » čtv 31. kvě 2012 17:09:40

Normálně bývám proti, protože bys nesplnil skoro žádnou podmínku, ale už při čtení tvé přihlášky jsem v duchu doufal, že je splňuješ, zatím nejlepší přihláška, co se tu objevila, podle toho, jak píšeš o své staré guildě si myslím, že jsi fér člověk, co se rád něco naučí a jelikož máš svůj věk, neber to jako urážku, tak si myslím, že se od tebe dá čekat seriózní hraní. Rozhodně PRO

S preQ si nedělej hlavu, vyskládám ti raidy.
Cauliflower

Class: Warrior
Role: Heroe

Příspěvekod Hypnotica » čtv 31. kvě 2012 17:10:01

Jsem PRO, ale stejně jako Najtka se bojim, že tě na raidech vyděsí všechny ty jogurty, kočičky a nadržený žáby :roll: Jinak potřebujeme hlavně balančáka, kdybys byl ochotný za něj chodit, tak se o tebe naši poperou ;) Problém je, že raidy jsou od 17:45, tak nevim, jak ti budem vyhovovat.
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Alias » čtv 31. kvě 2012 17:56:55

za bala PRO za resto nwm sice nekdy neni moc restaku je pravda ze jedna restacka leavnula fakt nwm tezko ric ale za bala mas odeme Zelenu :)
Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
Alias
Idiot roku

Class: nic
Role: IDIOT

Příspěvekod Deudermont » čtv 31. kvě 2012 18:15:52

V poledne tu na moc lidí nenarazíš, možná nějaký KZ a ZA. Každopádně raidy skládáme 17:45 a většinou končíme 22:00. To je náš hlavní raidovací čas, a i když o prázdninách tu budeme možná bývat více do noci, nejsem si jistej, jestli se ti vyplatí dojít po deváté a doufat, že bude místo na posledního bosse....
To si musíš rozmyslet ty, jak by to šlo/nešlo.
V souvisloti s tímhle si nejsem jistej, jak dlouho ti bude trvat dodělat preQ. V souvislosti s preQ equip je nic moc, na druhou stranu, přihláška na první pohled nezaujala, ale když jsem si ji četl, doufal jsem v lepší equip i preQ, to se mi nesplnilo...
Další věc.. Resto / balance..
Hrej za to, co tě baví. Ale na rovinu, nemáme žádnýho aktivního balančáka, a pokud bys šel do balance, brali bychom tě, naequipovali tě, chtěli bysme tě tu. Resto... Není k zahození, ale že bysme po nich toužili se říct nedá...

Rozmysli si raidovací čas, rozmysli si resto/balance. A ještě sem napiš, jsem zvědavej.
A můj hlas? Nejsem proti.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod Allien » čtv 31. kvě 2012 20:50:18

Najt...ten typek mi strasne pripomina Soullesa. Ja som PRO. Prihlaska je napisana stylom ze viem ze ten clovek bude vdacny za kazdy raid na ktory sa dostane a bude ho to bavit. Mozno ich nebude chodit moc casto kvoli praci a synkovi ale to je jeho vec. Velmi sa mi paci jeho otvorenost a jedine co by som dodal je ze sa na neho tesim na raidoch :)
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe

Příspěvekod Muse » pát 01. čer 2012 1:33:27

Přihláška na mě udělala na první přečtení moc dobrý dojem... za mě PRO a to i v případě resto, protože aktivních main rDruidů v guildě zas tolik není a občas je o ně dost nouze.. co se equipu týče, na tvoje možnosti docela pěkný... a preQ? Složit T5ky není zas takový problém, takže toho bych se nebál..
Treebeard is my bitch!
Obrázek
Obrázek
Muse

Class: Druid
Role: Defender

Příspěvekod Palavianna » pát 01. čer 2012 7:14:23

Přeji krásné ráno..
Včera jsem četl odpovědi a dal si čas na přemýšlení..

Předem chci napsat, že nějakých jogurtů, kočiček a nadržených žabiček se vůbec nebojím.. Ještě pořád se ve mě skrývá kus puberťáka :P (nebo že by se rozjela krize středního věku?) :o

ale teď trochu vážněji.. Vždy jsem chtěl heal a nic jiného než druida. Myslím si, že druid je jeden s nejlepších healů.. Balance jsem si dával jen jako rozptýlení.. Poprvé jsme si přehodil talenty a těch pár kousků eq na balančáka před KZ a byl jsem nejlepší v DMG, což bylo celkem trapné s převážně heal eq.. ale to odbíhám.. Nejradši bych k vám chtěl jít jako resto, ale půjdu jako Balančák.. Mám jen jednu podmínku ;) (sem drzej co?) :D raz za čas budu retalentovat a healovat..

Teď vyvstává druhý problém můj čas chodit raidy kol té 18h.. Malého jsme si rozmazlili a on nechce chodit spát pokud nejsme s ním oba v posteli.. Pomalu ho budem muset naučit chodit spát jen s jedním rodičem a to nebude pak problém chodit raidy.. kdyby nevadilo, že bych chodil teď raidy od těch 18 do max 20:30.. Samozřejmně bych se pak kolem 21:30vracel pokud by bylo místo a nevadilo vám to..

S pozdravem LordSatan
Palavianna

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky