Přihláška-Warlock / Přijat

Přihláška-Warlock / Přijat

Příspěvekod Morriga » ned 27. kvě 2012 9:42:35

Ahoj, ve wowku vystupuji pod více nicky ale většina lidí mě říká proste pod nickem Sigi ;)

Napřed jsem měl zájem sem jít s restoshamanem nick postavy (Sigii) ale včera jsem s váma byl Bt a Hyjal a healů máte řekl bych dost a dobrejch mrkl jsme na tohle vaše forko a hledáte nejvíc Balance, Holy palu, a Locky.
Druida sice mám ale balance mě nikdy nebavil, paladina nemám, locka mám má i pred q a eq taky ujde takže se hlásím s lockem místo s tím resto shamou ale klidně můžu když bude málo healu jít i za toho shamana.
A jak už tady bylo v pár přihláškách předemnou jsem člen WoA ale jelikož tam se moc raidy nechodí spíše jen swp tak si chci zaraidovat tady pokud budu mít čas tak rád doplním raid pokud vás bude málo nedělá me i problém za sebe někoho pustit když bude hodně lidí v raidu a někdo bude chtít jít. Na rovinu WoA dávám přednost s prístem takže pokud se pujde tam Swp tak jdu tam ale to je většinou jen 1den v tejdnu. Co vám přinesu? Hmmm takže nejsem afker a nemám to rád upřednostnuji udělat si afk během trashe a ne před bossem. Když jsme v raidu tak šlapu na plné obrátky at jsem tam za jakoukoliv postavu, taktiky znám některé jsem pomáhal i tvořit(upravovat). Sem tam mám možná nějakou blbou poznámku typu to fakt pujdem na 8healů? :P Ale neberte to uražlivně spíše se tím snažím naznačit že healaové co jsou v raidu by to zvládli určite i na 6-7 jen to zkusit ;) . No pokud mě přimete budu se snažit vám do raidu vůbec nekecat. Stejně vetšinou spamuju svoje připonínky a blbosti v party chatu takže upřimnou soustrast tem co jsou semnou v parte :lol:

wou vcelku hezkej spam schláně kdo se tím prokouše :D

1)* Nick postavy /link na armory/
Morriga http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Morriga&realm=Insomnia neleknout se byl jsem sním bg takže :twisted:
2)* Alti - přeješ si přejít do guildy i s nimi?
Sigarni priest zustane na vždy ve WoA, Sigii shaman je jedno kde je jestli v DoA nebo WoA, pak další postavičky nemají pred q spíš pvp.
3)* Main spec / off spec (pokud máš) - za co radši hraješ, za co víc umíš?
Affli, Fire, Shadow přesné pořadí co mě za locka baví
4)* Pokořené instance - znalost taktik?
Je toho dost až po swp, znalost taktik ovládám sice né tech vašich ale dokážu se dobře zorientovat, improvizovat, pohybovat, zařadit do celku, rychle učit, takže tady problém nebude
5)* Předchozí guilda - duvod odchodu z ní?
První moje gilda byla NW to už asi nikdo nezná, pak jsem měl postavu v Ensidii, ale stále hrál v NW podom už jen WoA kde jsme i ted a zůstanu dokud tam někdo bude(nebo mě wowko nepřestane bavit uplně)
6)* Vyhovujíci čas/dny pro raidování ?
To je různém jsem pracující ale většinou to je kolem tech 17-22hod max v tejdnu vztávám dost brzo
7)* Máš možnost dostavit se na RL sraz? :)
Chodím na RL srazy WoA proč nepřijít i na sraz DoA pokud mě nekdo pozve nemám problém se dostavit.
8)* RL info - (dobrovolné info) věk, něco o sobě..atd.. :-))
Jak jsem už psal pracuji, hraji fotbal, tenis, chodím plavat, běhat, knihy(různého druhu záleží na kvalitě obsahu) a taky to wowko, prákrát do měsíce jdu do baru nebo hospody. Rád se zasměju dobrejm vtipům nebo narážkám. Věk 20+

Snad tam není moc chyb :o
Morriga

Re: Přihláška-Warlock

Příspěvekod Liduska » ned 27. kvě 2012 9:56:15

když zavřu očko nad tím WOA, tak ti dávám ZELENOU. Podej si ruku s Nopperem :D
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Liduska

Class: mage
Role: háj komandr

Příspěvekod bigtotem » ned 27. kvě 2012 10:07:44

neutral
bigtotem

Class: Paladin
Role: Raid Leader

Příspěvekod Rawen » ned 27. kvě 2012 10:08:58

hmmm niekto ma podobny nick ako som mala kedysi ja na lockovi :twisted: Morgain, Moriigan to bolo moje :twisted:
Obrázek
Rawen

Class: hunter
Role: člen

Příspěvekod Hypnotica » ned 27. kvě 2012 10:15:26

PRO, včera byl v pohodě, healoval jak blázen a aspoň trochu oživil party chat :D Myslim, že o prázdninách budem potřebovat pomoct :?
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Narttu » ned 27. kvě 2012 10:19:55

aspoň neodflákl přihlášku
i když se mi teda moc nelíbí, že DoA bude pro Tebe vedlejší...ale co já vím..třeba se také zakoukáš do Cauliho ňader a na WoA si už ani nevzpomeneš :D
přesto Ti dám tuhle barvičku...aspoň na zkoušku ;)
Obrázek
Narttu

Class: Shaman
Role: High Commander

Příspěvekod Liduska » ned 27. kvě 2012 10:30:58

:D nujo Nárttu ale nesmíme ho odradit jogurťákama na mumblu:D
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Liduska

Class: mage
Role: háj komandr

Příspěvekod Narttu » ned 27. kvě 2012 10:38:01

jogurťák je Tvůj...já mám "jen" opičky 8-)
Obrázek
Narttu

Class: Shaman
Role: High Commander

Příspěvekod Deudermont » ned 27. kvě 2012 10:44:54

Pro, nevidím problém s tím, že má něco u WoA, ať to má kde chce :) A je plus, že to na rovinu řekl. Equip pěknej, i když pár věcí do dokonalosti chybí, bude mezi prvníma dpskama, locků není nikdy dost a na prázdniny se hodí každá pomocná ruka.
Takže PRO

Nejspíš to ještě dnes uzavřeme.
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Příspěvekod pepples » ned 27. kvě 2012 11:16:34

já jsem pro další lock se určitě hodit bude.. jen k eq. máš poměrné málo hitu, no a ty pvp věci..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepples

Class: Warlock
Role: Class Leader

Další

Zpět na Uzavřené Přihlášky