Pokud byli na raidu 4 ele tak jsem tam nebyl já, a to že tam bývám...
Envy je main ele shaman, ale s aktivitou to nepřehání a nemá takovej equip.
Euchevia - neaktivní.
Danonea - najtin alt, používanej jen tak, že ho jednou za týden lognu na archimonda, a občas když chce jít andrejka za dps tak ho logne, což poslední dobou je taky jednou za uherskej rok.
Pak asi nejaktivnější z ele shamanů tvůj a hypno alt Resurrectra s výborným equipem, ale taky je to pořád alt.
Enemy, ten ale taky chodí hodně za resto.
Pořád mám pocit, že jsem na nějakýho ele shamana zapomněl, nemůžu si ale vybavit...
Každopádně Cauli zase začne být velice brzo aktivní za cementa, točí slušně, a za wara cauli chodí jen na progress a když není tank. Kainii taky nejradši chodí za cementa, často je ale potřebnej za heala.
Já bych neuzavřel nábor jednomu ele shamanovi, ani cemenťákovi a nikoho nebudu nutit, aby předělal na něco, co ho nebaví.
Jak jsi sám řekl, pár T6 nabere rychle, a jestli na cement nebo ele je podle mě už celkem jedno, spíš bych se přikláněl k tomu ele.
Pokud mám špatný přehled o classách a lidech tak mě Exo oprav, ale nemůžu tak úplně s tvým příspěvkem soouhlasit.
(Omluvte mě za chyby, spíchám, nečtu to po sobě).
Prihlaska Shaman / Přijat
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Prihlaska Shaman
Guild Master of DoA

- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
S těma Ele shamanama bych se hádal, rozhodně jsem za poslední dobu neviděl na raidu 4 ele shamany. Ono vůbec jich zrovna moc aktivních není, rozhodně ne víc než enha... spíše míň... Za mě PRO (jak už bylo řečeno, za zkoušku nic nedáme.)
- Halindor
- Class: Shaman
- Role: High Commander
Klidně se hádejte, já jen říkám, co mi jako meleečku chybí (je trošku škoda, že se meleeček neozve více
Kňučet pak do party chatu, jak chybí totemy a proč zas není hero, to už je pak trochu pozdě). O to víc pak závidím guildám, kde se melee party chodí s dvěma cementy :]

FEAR! NO! EVIL!

-
Exosphere - Příspěvky: 32
- Class: Battle Mage
- Role: člen
pro na skúšku.....shaman sa môže hodiť, ako vraví exo, parkrát chýbal cement úplne (pokiaľ nelognem cauliho na autoattack a nemusia mi whispovať aké totemy mám hádzať..
)
Takže za skúšku nič nedáme, nič "nevyžerie" však na lootovanie máme ten náš nezničiteľný epgp s krutoprísnym epgp leadrom

Takže za skúšku nič nedáme, nič "nevyžerie" však na lootovanie máme ten náš nezničiteľný epgp s krutoprísnym epgp leadrom

-
Nightsong - Příspěvky: 75
- Class: Druid
- Role: Queen
ja myslim ze by se to mohlo uzavrit hodne lidi bylo Pro na zkusku .

Prolhaná svině, která byla z guildy vyloučena.
- Alias
- Idiot roku
- Class: nic
- Role: IDIOT
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3