Prihláška - Přijat

Re: Prihláška

Příspěvekod Peterko » sob 07. črc 2012 12:59:18

stejná otázka jako u Vladka :když se pujde u nás progress a WoA taky něco pak budou skládat kam pujdeš?
na toto se budu ptam pořád páč nechcu aby se progress SWP zase rozpadl když WoA něco pujde :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Peterko

Class: Druid
Role: Heroe

Příspěvekod Hypnotica » sob 07. črc 2012 13:00:28

Jestli budeš chodit za holadina tak PROOO :D
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Nightsong » sob 07. črc 2012 13:29:34

PRE

Alt z WOA - no a? Podľa mňa raid nestroskotá na tom, že jeden človek leavne, včera aj predvčerom sme mali vždy nejakú náhradu. A myslím, keď nám povie dopredu - sorry ľudia v nedeľu ideme poškádliť KJ..tak sa môžeme zariadiť tak aby nám ten jeden-dva ľudia až tak nechýbali..;-)

Holy palát? Super aspoň nebudeme musieť toľko znásiľnovať Hypno a ona si môže chodiť aj za huntíka a tak.. :p

Ochotný, priateľský, komunikatívny... ;-) Pomohol na HS aj BT keď chýbal heal, nemal kecy, keď sme wajpli :lol: proste nič proti nemu ako človeku...
Obrázek
Nightsong

Role: Queen

Příspěvekod Hubicak » sob 07. črc 2012 13:48:13

Čo ak sa pôjde raid u WoA ? Tak funguje RP, hoci sa skoro vôbec poslednú dobu nepoužíva, ale viem približne ktoré dni sa niečo zloží a ktoré nie. Preto som napísal aktivitu 3-4 dni, lebo viem že tie ostatné tu buď nebudem alebo pôjdem raid s priestom. A ak už sme pritom, jednoducho napíšem k vám do neakého planneru že nie, dnes somnou nepočítajte, alebo jednoducho nenapíšem nič a neprihlásim sa nikde. To si myslím že je dosť jednoduché a normálne riešenie.
A inak, ja sa k Vám do progressu veľmi trepať nechcem, kedže sa hlásim s altom a nie mainom. Len chcem vyplniť neako svoj voľný čas čo mám a zájsť neaký raid namiesto afk v SW / SC. Na progres určite máte svojích ľudí ktorým ja miesto zaberať nechcem.
Hubicak

Příspěvekod Peterko » sob 07. črc 2012 14:18:30

Hubicaku promin ale takto se budu ptát každého jsem NEUTRAL ....jinak je ochotný rád pomuže,jde si s ním dobře pokecat :D
- bojím se aby to fakt nedopadlo ako minule kdo neví tak /w ve hře :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Peterko

Role: Heroe

Příspěvekod Pukii » sob 07. črc 2012 22:50:42

Tak já sem s Hubim raid zažil a je to fajne chlap.. Jinak alti z woa, to se ani nedivim, že je přemisťoujou, když se tam de jednou za ID swp a konec tudíš chápu ty nerdy, co se nuděj.. Jak se už psalo, holyny sou potřeba, healovat umíš (aspoň za prejta) a já nejsem proti.. S podmínkou jak už se taky psalo, pokud začnu raid s DoA, tak ho taky zkončim a ne, že přelogneš na jinej char a pudeš si něco s jinou guildou :)

Agree
Class Leader of Priests
Obrázek
Obrázek
Pukii

Class: Priest
Role: ClassLeader

Příspěvekod Narttu » ned 08. črc 2012 0:21:21

vzhledem k tomu, že náhradu za Hypno potřebujeme jako sůl ( což je docela oříšek... ji stejně kvalitně nahradit :P ) tak přimhouřím oko nad tím, že hodláš zůstat s dalšíma postavama ve woa a dám ti své PRO... ;)
Obrázek
Narttu

Class: Shaman
Role: High Commander

Příspěvekod Hubicak » ned 08. črc 2012 2:41:08

Pre upresnenie, mám iba 3 Postavy, Xscrolla, Frouzinku a Hubiho. Hubiho jednoznačne nechávam vo WoA. Altov tam nepotrebujem kedže alti majú zákaz do SWP main raidu. Tak hľadám to uplatnenie. Ale ďakujem zatiaľ za pekné ohlasy. A bojím sa že spravím ťažkú konkurenciu pre holadínov :cry: ale to mi dúfam potom neako odpustíte. Dúfam že ako Guma napísal, zajtra to bude uzavreté a budem vedieť ako to stojí či padá.
Hubicak

Příspěvekod Deudermont » ned 08. črc 2012 23:28:56

Přijat
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage
Role: Guild Master

Předchozí

Zpět na Uzavřené Přihlášky