Přihláška - Přijat

Re: Přihláška

Příspěvekod Loawen » úte 26. čer 2012 18:04:43

je to tam napsaný, protože se, přestupoval k hordě.. doted se ptám sám sebe Proč sem tam vubec přestupoval..:/
Loawen

Příspěvekod Hypnotica » úte 26. čer 2012 23:38:55

Ano, přesně to mě zajímalo - proč jsi šel k Hordě. Co s tebou... ten equip se mi nelíbí (zelený trinket? To fakt nemáš nic lepšího, třeba ten z BM nebo MGT HC?) 2xT5 taky neni na naše poměry nic imba :)
Vzhledem k tomu, že T6 tokeny na pala u nás nikdo nechce, tak dávam pro na zkušebku, aaale:

- budu tě sledovat, jak tvojí aktivitu, tak kolik točíš na raidech. Nechci abys u toho seděl každý den a točil buhvíjaký čísla, ale chci vidět snahu =) Retri co příde jednou za týden je nám nanic.

- pokud ho už nepoužíváš, tak si stáhni addon Pallypower. Odkaz na stažení máš tady - http://wowaddons.snowolf.eu/index.php?a ... load&id=30 Až dostaneš přístup na stránky, je tam v sekci Povinné Addony návod, jak ho používat, popřípadě ti poradim. Je to u nás povinný addon a zkontroluju si, jestli ho máš :)

-pak se mi taky nelíbí talenty - bylo by lepší, kdybys měl 5 talentů v BoMu, takhle - http://wow243.gamestool.net/paladint.ph ... 3125331051

A rovnou tě upozorním, že nemam ráda ignoraci a urážlivý lidi. Máš tu smůlu, že s touhle postavou mam hodně, hodně špatný zkušenosti a budu si dlouho zvykat na to, že za tim sedí jinej člověk :( Ale tak snad s tim nebude problém... kdybys měl nějaký dotazy, tak mi klidně piš ve hře, trávim tam nezdravě moc času :D
Obrázek
Hypnotica

Class: paladin
Role: CL

Příspěvekod Allien » stř 27. čer 2012 10:56:41

CLko se vyjadrilo, urcilo podminky prijeti. V tom pripade ja uz jenom dodam jedno male bezvyznamne PRO
Obrázek
Allien

Class: Zelgadis
Role: Heroe

Příspěvekod Deudermont » stř 27. čer 2012 21:20:31

Přijat
Guild Master of DoA

Obrázek
Deudermont
Guild Master

Class: Mage