Chlapci, než budete rejt do jiných, tak si aspoň přečtěte co napíšete, co si o nás pomyslí
2x měř, 1x řež
Prihlaska - Přijat
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- Snor
- Class: Druid
- Role: člen
Re: Prihlaska
Původně jsem chtěla dát jasné proti, už jenom proto, aby se poučil a příště napsal přihlášku líp. Ale všichni píšete, jak je úžasnej a že to vlastně nemůže... No Perte, myslim že bys v 18 mohl vědět, že když píšeš delší text tak si ho máš průběžně ukládat. Do tebe nechci rýpat, jenom si myslim, že to úroveň tvojí přihlášky vůbec neomlouvá.
Takže ti dam pro, pokud projevíš zájem a odpovíš na ty otázky, na které se tě tu ptali. Stejně jako ostatní by mě zajímalo, proč zrovna naše guilda - zatim to vypadá tak, že ti je úplně jedno, kam půjdeš, a jenom zkoušíš. Tak nás zkus přesvědčit
Takže ti dam pro, pokud projevíš zájem a odpovíš na ty otázky, na které se tě tu ptali. Stejně jako ostatní by mě zajímalo, proč zrovna naše guilda - zatim to vypadá tak, že ti je úplně jedno, kam půjdeš, a jenom zkoušíš. Tak nás zkus přesvědčit
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
musím dát ujovi za pravdu...s kačkou sme s ním mluvili na mumblu...místy to bylo takové trdýlko, ale bylo vidět, že je snaživý..
na tak snad se k tomu ještě nějak on sám vyjádří
na tak snad se k tomu ještě nějak on sám vyjádří
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
suhlasim s hypno,,, a to ze ste sa s niim rozpravali je dobre,, ale tak keby chce,, mohol aj na 2x napisat prihlasku pekne
- bigtotem
- Class: Paladin
- Role: Raid Leader
Z MP sem odešel protoze se rozpadají a nic už se tam nechodí ta přihláška byla napsaná rychle protože sem už jednu psal dlouhou a pry byly nejaký problémi na forku nebo co tak sem to napsal rychle... jestli je teda nekdo proti tak budte no ja stim nic neudelam nekteří to ví ze to tak bylo a ty se za me postavili a moc dekuji a vazim si toho.
- Návštěvník
Místo tohodle komentu jsi nám ale mohl vysvětlit to co jsme žádali .) Místo toho co už víme .)
- Kainii
- Class: Shaman, Priest
- Role: Raid Leader
Mno, já myslím, že se nám může ukázat hlavně ve hře, takže přijat na zkušebku, uvidíme
Guild Master of DoA
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 2 • 1, 2