za feral(tank) proti
a feral tanci sme tu Já, Nightsong, alias a celkovo tanků už je moc
Feral Dps Neutral
jeden resto by se tu jěstě uživil ale balančak by bodl víc
jinak příhlaška pěkná ,eq není spatný
preQ počítam že máš
heal/balance PRO
drudík ;) - Přijat
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: drudík ;)
DPS Feral PRO, Sova taky, Resto taky Pro
Kolikrát sme rádi za jednoho ferala (a to tanka) do melee grupy, a druhá kočku nemá ani kdyby se stavěla na hlavu (viz BT dneska). Tkže strom proč ne, feral kočka v záloze se určitě hodí a za sovu tě budou nosit na rukách
A parádní přihláška, asi nejlepší kterou jsem u kohokoliv v zhruba tvým věku zatím viděl.
Kolikrát sme rádi za jednoho ferala (a to tanka) do melee grupy, a druhá kočku nemá ani kdyby se stavěla na hlavu (viz BT dneska). Tkže strom proč ne, feral kočka v záloze se určitě hodí a za sovu tě budou nosit na rukách
A parádní přihláška, asi nejlepší kterou jsem u kohokoliv v zhruba tvým věku zatím viděl.
- Elenae
- Class: Hunter
- Role: Class Leader
ano s tím souhlasím ale nechcu pak vidět že se plete druidům do tankovaní jako někteří...viz říkat kdo nechci.
pak jestli i toto vydrží a nebude se sr** do tankovaní pak urcitě by to problém být nemusel... pač feral dps(mixky, Misakoe....) tu jaksi moc nevidím
když nějaky dps uvidím se tam tlačit atd.. tak budu zlý
Ted je na tobe co chceš být a budeš ale jak vidím jdi resto že tak klido zůstaň
pak jestli i toto vydrží a nebude se sr** do tankovaní pak urcitě by to problém být nemusel... pač feral dps(mixky, Misakoe....) tu jaksi moc nevidím
když nějaky dps uvidím se tam tlačit atd.. tak budu zlý
Ted je na tobe co chceš být a budeš ale jak vidím jdi resto že tak klido zůstaň
- Peterko
- Class: Druid
- Role: Heroe
Slušný eq, všechny preq (snad teda, nevidím na tobě nic z BT ), heal se pořád hodí, když můžou pak jiní přelognout na dps/tanka. PRO
FEAR! NO! EVIL!
-
Exosphere - Příspěvky: 32
- Class: Battle Mage
- Role: člen
děkuji za tu chválu na přihlášku a za ty PRO ... k těm preq - mam je all ( mam na sobě myslim nějaký ten doplněk z BT na resta, pokud se nemýlim ) a na ferala tam je taky něco z BT ... a ještě jednou k tomu tankování , do žádnýho se moc pouštět nechci, pokud tedy nebude opravdu velká nouze
- metlosh13
na první přečtení na mě přihláška udělala moc dobrý dojem, to je velké plus...
a co se verdiktu týče:
za resto jsem PRO, main rdruid navíc by se určitě neztratil... equip se mi líbí, jen talenty by to chtělo trošku poladit, ale nic strašnýho...
za slepici a kočičáka taky PRO, i když stromek by se mi líbil víc..
za medvěda PROTI, za toho by si se tu neuživil, protože jak sis určitě vydedukoval z předchozích příspěvků, naši medvědi jsou strašní sobci...
hawgh
a co se verdiktu týče:
za resto jsem PRO, main rdruid navíc by se určitě neztratil... equip se mi líbí, jen talenty by to chtělo trošku poladit, ale nic strašnýho...
za slepici a kočičáka taky PRO, i když stromek by se mi líbil víc..
za medvěda PROTI, za toho by si se tu neuživil, protože jak sis určitě vydedukoval z předchozích příspěvků, naši medvědi jsou strašní sobci...
hawgh
Treebeard is my bitch!
-
Muse - Příspěvky: 23
- Class: Druid
- Role: Defender
já jsem PRO
-
Narttu - Příspěvky: 63
- Class: Shaman
- Role: High Commander
Taky PRO, Tyialák to pěkně shrnul
Ale naše medvědy nechápu... proč dáváte proti na feral tank, když se k nám hlásí za resto a říká, že vlastně tankovat nechce?
Ale naše medvědy nechápu... proč dáváte proti na feral tank, když se k nám hlásí za resto a říká, že vlastně tankovat nechce?
- Hypnotica
- Class: paladin
- Role: CL
- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 2 z 2 • 1, 2