Přihláška staré známe sovy -_- - prijat
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Přihláška staré známe sovy -_-
Takze ja nevim o jedinem duvodu co jsem jim udelal jen to zacalo ked jsem poprve promluvil do mumble a promluvil jsem pak to zacalo, jinak o jedinem duvodu nevím, jen co si vspominam co jsem udelal ze jsem vyhral jeden item v rollu a jeden clovek se kvoli tomu se na me rozzlobil pak jsme se usmirili pak uz fakt nevím jestli si o me myslite ze jsem nakej provokater a krypl tak me neberte ale toto ja fakt nejsem
:(

- Kalostak
je pravda ze pukii/totem byli taky prijmuty ikdyz leavnuly + jsou tu i alti z WoA takze bych byl PRO
je to sova = support pro raid PRO
ma dobrej EQ takze nikomu nebude vyžírat PRO
a chce prejit s mainem i altama takze dalsi PRO
je to sova = support pro raid PRO
ma dobrej EQ takze nikomu nebude vyžírat PRO
a chce prejit s mainem i altama takze dalsi PRO

- alandrarcy
- Class: lock
- Role: asi deffender.. :-)
odysiel z DoA, ked odyslo "XY" ludi, lebo sme nic nezlozili "X" ID, podla mna sa neda povedat ze "vyninjoval" eq a odysiel .. sa mi zda, ze ked k nam prisiel mal aj T6 chest ... neboli ziadne problemi co sa pamätam tak za mna █

- Ifo
- Class: Rogue
- Role: Class Leader
Přijat.
Nikdy mě nezajímalo co o lidech říkají cizí guildy, DoA dává druhou šanci a nedává na kecy druhých, je to vždy poloviční pravda.
Přijat, uvidíme jak se budeš chovat u nás, a podle toho se budeme chovat my k tobě.
Nikdy mě nezajímalo co o lidech říkají cizí guildy, DoA dává druhou šanci a nedává na kecy druhých, je to vždy poloviční pravda.
Přijat, uvidíme jak se budeš chovat u nás, a podle toho se budeme chovat my k tobě.
Guild Master of DoA

- Deudermont
- Guild Master
- Class: Mage
- Role: Guild Master
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3