Jakožto právoplatný nositel samolibého jména se Och prohlašuje za bojovníka temné strany jedi, kterýžto se prodírá wowdžunglí pod dohledem starobylého stroma Yayaka. Po rozmluvě s částí "starších" Vaší rozrostlé tlupy mu bylo uděleno privilegium podat si přihlášku, i přestože je stále shledáván padawanem.
Nohy krátké, ale ruce šikovné. Rozhodně se nepředpokládá, že si mého krasavce zamilujete podle vzhledu. Spíš bych řekl, že vsází na efektivitu a snahu o dokonalost v načasování

Huh... říká se, že trpaslíci mají výbornou paměť a umí vyprávět skvělé historky z bitev. Bohužel se v tomhle Och trochu vymyká. Co mohl, to prošel tolikrát, kolikrát jen musel. Ne, že by sám nechtěl, ale nebylo ho příliš potřeba. Proto by se rád našel v kruhu lidí, pro které bude rád a s nadšením do bitev chodit.
Přelétavý pták - to by ho vesměs vystihovalo. Ale nepředstavujte si prosím kukačku. Spíš bych v něm viděl na sýkorku, nebo kosa.. Lítal tam, kde ho zrovna bylo zapotřebí a odlétával odtamtud, kde už ho potřeba nebylo. Jen po mě prosím nechtějte vyjmenovávat všechna hnízda.
Zatím si na pořádné dobrodružství najde čas kdykoli, ovšem od října začne prohlubovat své znalosti, takže bude stíhat jen večerní akce (18h a déle).
Překonávat sám sebe je prý dobrý krok k posílení sebevědomí, takže nehledě na minulé zkušenosti bych se mohl otevřít těm novým a dorazit na nějakou tu reálnou sešlost

K dobrovolnému infu: pomalu mi táhne na 20; jsem z Jihlavy; baví mě cokoli, u čeho se můžu hýbat, takže plně holduji sportům a u wowka odpočívám, takže jsem u hry nekonfliktní a vstřícný (ale nespím)

Beru všechny názory a miluju všetečné otázky a kritiku, se kterou se neumím vyrovnat, takže sem nimi!